Kerstconcert Goors Mannenkoor

Op eerste kerstdag houdt het Goors Mannenkoor zijn traditionele kerstconcert in de Petrus en Pauluskerk in Goor.

Voorafgaand aan het concert blazen de midwinterhoornblazers Goor/Diepenheim de “oale roop” om de Goorse inwoners naar de kerk te lokken.

Het koor streeft er altijd naar om iedere kerst minstens twee nieuwe nummers te brengen en ook dit jaar is dat weer gelukt met: “In His Love”, “Luuster stil noar de wind” (het bekende “Leise rieselt der Schnee” maar dan in het Twents!) en “If I get home on Christmas Day”, bekend van Elvis Presley. Het koor wordt dit jaar op de piano begeleid door Sander Knuiman en natuurlijk is de muzikale leiding in handen van Hans Kienhuis.

De liederen van het koor worden afgewisseld met een viertal samenzangnummers, waarbij de muzikale begeleiding niet door Sander wordt uitgevoerd, maar door de familie Langenkamp met orgel en blazers. Zij zullen ook voor een muzikale onderbreking halverwege het concert zorgen.

Voor veel zangers van het Goors Mannenkoor is kerstmis niet compleet zonder het concert op eerste kerstdag, en ze zullen dan ook hun uiterste best doen om jouw kerstdag een stukje extra te geven.

Het concert begint om 14 uur en duurt tot 15.15 uur zodat iedereen weer op tijd thuis kan zijn voor het diner. De toegang is gratis, vrije gift is altijd welkom.

Of bekijk de website www.goorsmannenkoor.nl

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

H.H. Petrus en Paulusparochie Goor

Adres
Hengevelderstraat 24, 7471CH Goor
Telefoon
0547-260878
E-mail
Website
heiligegeestparochie.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter