IVN Stilte wandeling

Op zondag 27 oktober vindt de dag van de stilte plaats. Deze dag wordt landelijk georganiseerd, zowel in Nederland als in België, ook door het IVN Diepenheim.

Het ervaren van stilte heeft een uitwerking op vele aspecten van ons leven: op individueel niveau, op hoe we met elkaar omgaan en op hoe we de maatschappij vormgeven. We willen deze dag bewust stil staan bij het belang van rust en stilte en tevens de werking van stilte onder de aandacht brengen bij een zo breed mogelijk publiek, onder het motto: stilte verbindt.

Sinds mensenheugenis spreken labyrinten tot onze verbeelding, op alle continenten en in alle culturen. Altijd zijn het rustpunten in ons hectische bestaan. Het labyrint bied je de mogelijkheid om tot jezelf te komen.

Zondag lopen we over het labyrint op de Borkeld tijdens het landelijk stilte-uur van 11 tot 12 uur. Je bent van harte welkom om 10.30 uur aanwezig te zijn op de parkeerplaats van het informatieboerderij 'n Witten. Vanaf daar lopen we gezamenlijk naar het labyrint.

Meer informatie over de Dag van de Stilte en de activiteiten per provincie, bekijk de website. Deelname is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Of bekijk de website www.dagvandestilte.nl

Wanneer

Prijzen

  • gratis Vrije gift

Locatie

Informatieboerderij `n Witten

Adres
Borkeldweg 17, 7475RV Markelo
E-mail

Tip je vrienden

facebook twitter