Streekmarkt Twente

Proef de lekkerste producten van eigen bodem op de Streekmarkt Twente, elke eerste zaterdag van de maand bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden.

Een appeltje voor de dorst
Negatieve spaarrente, gaten in de oude sok, het appeltje voor de dorst wordt wormstekig en wilden nog zo genieten! Gelukkig biedt de Streekmarkt Twente een oplossing. Deze zaterdag ontvangen alle bezoekers een vers geplukte appel van fruitboerderij Old Bleank of Eko Twente, om heerlijk in te bijten. De Engelse roemen de appel met het gezegde: An apple a day, keeps the doctor away.

Bovendien staat de sapmobiel van de Twentse Sapbroeders op de markt. Heeft u veel appels uit eigen boomgaard, of samen met anderen? Minimaal een kruiwagen vol? Op de streekmarkt Twente kan je je appels laten persen tot een heerlijk eigen appelsap. Aanmelden kan via of bij de marktmeester.

Natuurlijk zijn ook alle vaste streekproducenten aanwezig om jouw te verwennen met hun pure producten en hun mooiste verhaal! Zij vertellen u waar al die lekkernijen vandaan komen: van Twente groond. Er wordt speciale appelgebak aangeboden, de appelcider is weer aanwezig en sterrenkok Lucas maakt opnieuw de mooiste gerechtjes. Voor elke kok is de appel een frisse aromatische verrijking van het gerecht, of het nu gaat om een soep, salade of een hoofdgerecht. Je moet wel weten welke appel je kunt gebruiken.

Over de Streekmarkt Twente
De Streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerieën en restaurants. De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.

Of bekijk de website www.streekmarkttwente.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter