Feestelijke koopmiddag

Op zaterdag 21 september zal het centrum van Goor worden omgetoverd tot een Feestelijke Koopmiddag. Weer of geen weer: Goor is nog éénmaal HOT!

De terrassen gaan weer op straat om op de exacte dag de wisseling van het seizoen te vieren van zomer naar de herfst. De verswinkels en horeca zullen de bezoekers trakteren op allerlei versnaperingen en specialiteiten uit eigen keuken. Er zijn ook verschillende activiteiten te beleven. Zo is er een workshop bij Kranenberg Juweliers, een hondenparkje, ballonnenman en een heuse straatbingo.

Modeshow
Er zijn 12 deelnemende modezaken die allemaal hun mode laten zien op de catwalk door het centrum. Een leuk detail is dat de modellen met auto's naar de catwalk gereden worden. Goorse autodealers en schadeherstelbedrijven leveren een showroommodel met chauffeur en zullen over de catwalk rijden zodat ook zij zich als echte modellen wanen. De modeshows vinden plaats om 15.15 uur, 16.15 uur en om 17.30 uur.

Taptoe Apollo
In de avond staat de jubileum Taptoe Apollo Goor concert gepland. Een groot spektakel midden in het Goorse stadshart op het schoolfeestplein. Een zestal gerenommeerde muziekkorpsen, onder wie het beroemde Avendo uit Sneek nemen deel aan deze wervelende Taptoe.

Een dag vol activiteiten, gezelligheid en mode! De meeste winkels zijn geopend tot 19 uur.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum

Adres
Centrum, Goor

Tip je vrienden

facebook twitter