Week van de Smaak

Je hoeft de tv maar aan te zetten of de krant open te slaan en je ziet hem voorbijkomen. Oud-Diepenheimer Sander Schimmelpenninck deelt graag zijn mening; schuift met regelmaat aan bij talkshows,

Na zijn studie Rechten werkte hij drie jaar in de advocatuur op de Amsterdamse Zuidas. Deze verliet hij vervolgens om een carrièreswitch te maken en een pizzeria te starten. In 2013 begon hij als redacteur bij de Quote, waar hij inmiddels hoofdredacteur van is. Op maandagavond 4 november lanceert hij de nieuwe Quote 500, deze zal een week later in Diepenheim uiteraard ook aan bod komen.

Grote bekendheid verwierf de 35-jarige ondernemer met het winnen van De Slimste Mens winter 2018. En sindsdien is hij steeds vaker op de landelijke tv, niet alleen als gast, maar ook als presentator van bijvoorbeeld De Opvolgers en komend voorjaar van Dragons’ Den. Tussen alle werkzaamheden en reizen naar zijn vriendin in Zweden door had hij ook nog tijd om een boek te schrijven: “Elite gezocht”, werd begin dit jaar gepresenteerd.

Meer dan voldoende gespreksstof dus voor een avondvullend programma op 13 november om 20.00 uur in Herberg de Pol. Om zeker te zijn van een plek in de theaterzaal bestel je je kaartjes tijdig via www.herbergdepol.nl of in het Cultuurcentrum aan de kassa.

Foto: Tom ten Seldam

Of bekijk de website www.diepenheim.nl/activiteit/week-van-de-smaak-sander-schimmelpenninck/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter