Heerlijcke Markt Diepenheim

met koopzondag

prijs
gratis
locatie
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Diepenheim

Heerlijcke Markt Diepenheim: een markt met unieke, creatieve producten en proeverijen van ambachtelijke producten in Diepenheim. Kom ook en laat je verrassen!

Natuurlijk zijn er weer leuke, unieke producten te koop. Op deze ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen.

Wanneer je uitgewinkeld bent, kun je plaatsnemen in het gezellige café of op het terras van Herberg de Pol. De markt is ook goed te combineren met een fiets- of wandelroute langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is. Of breng een bezoekje aan een van de galeries, presentatie-instellingen of winkels die deze zondag ook geopend zijn.

Over de Heerlijcke Markt
Heerlijcke Markt Diepenheim is een lifestyle markt, waar een gevarieerd aanbod van creatieve, ambachtelijke en duurzame producten te vinden is. Tevens biedt de markt ruimte aan kunstenaars en muzikanten om zich aan het publiek te vertonen. Natuurlijk zijn er ook proeverijen van verschillende ambachtelijke producten.

Voor meer informatie betreffende deelname aan de markt kunt u contact opnemen via info@heerlijckemarktdiepenheim.nl