Zoek het gouden ei

Op Tweede Paasdag is de Noordmolen open en hebben de molenaars een verrassing voor jong en oud. De Paashaas heeft heel veel eieren verstopt in de buurt van de oude watermolen; twee eieren zijn zelfs van goud!

Alle kinderen van de basisschool mogen vanaf 13.30 uur meedoen aan het zoeken naar de verstopte eieren. Wie het Gouden Ei vindt, krijgt een aardig prijsje. Natuurlijk mag je de gevonden eieren zelf houden en thuis opeten.

Wandelen en Gratis kleurplaten
Voor kinderen is er een gratis kleurplaat en je mag kiezen uit verschillende kleurplaten met de molen die jij het mooist vindt om in te kleuren. De kleurplaten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Voor de ouders en anderen hebben we koffie en een lekkere pannenkoek. De kinderen krijgen frisdrank! Wil je een kijkje nemen in de watermolen, dan kan dat! De molenaars kunnen je veel over het “olie slaan” vertellen.

De Noordmolen staat midden in de Twickelse bossen, die dan in het ontluikende voorjaar het mooist zijn. Geniet van een lekkere wandeling. Er zijn vier verschillende wandelroutes verkrijgbaar (setje van € 1,50).

Of bekijk de website www.noordmolen-twickel.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Noordmolen Twickel

Adres
Noordmolen 5, 7495VK Ambt Delden
Telefoon
074-3762266
E-mail
Website
www.noordmolen-twickel.nl

Tip je vrienden

facebook twitter