Hemelvaart Fiets4daagse Delden

Vier dagen fietsplezier in de prachtige omgeving van de gemeente Hof van Twente tijdens deze fietsvierdaagse. Geniet van het mooie Twentse coulisselandschap en de gemoedelijke sfeer.

Van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni vindt de jaarlijkse Hemelvaart Fiets4daagse Delden weer plaats. Vanuit heel Nederland komen fietsliefhebbers naar het historische stadje Delden om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Elke dag is er een afwisselende themaroute van ca. 30 en 50 km. Het mooie Twentse landschap biedt een afwisselende natuur met prachtige natuurgebieden en rustieke landgoederen. Karakteristiek zijn de vele houtwallen, de glooiende essen en natuurlijk de bossen, heidevelden en de beken. Onderweg fiets je langs interessante bezienswaardigheden zoals musea, molens en kastelen en er is genoeg tijd om even af te stappen en te genieten van al dat moois.

De start is bij Eetcafé de Burgemeester in het centrum van Delden. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 12.00 uur; de stempelpost is geopend tot 17.00 uur.

Een enkele dag meefietsen is ook mogelijk! Een dagkaart kost € 3,50 per persoon, 13 t/m 17 jaar € 2,- en € 7,- voor een gezin.

Dit jaar wordt de Hemelvaartfiets4daagse Delden georganiseerd door Eetcafé de Burgemeester.

Of bekijk de website www.hemelvaartfiets4daagse.nl/route.html

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 10,00 Deelnameprijs

Prijs voor weekkaart volwassenen

Prijs dagkaart
€ 3,50,- volwassenen
€ 2,- 13 t/m 17 jaar
€ 7,- voor een gezin

Locatie

Eetcafé de Burgemeester

Adres
Langestraat 73, 7491AB Delden
Telefoon
074-3761288
E-mail
Website
www.eetcafedeburgemeester.nl

Tip je vrienden

facebook twitter