Expositie: Schilderijen en Keramiek

Een expositie van Hetty Kuipers-Zijlstra en Henny Völkers. Het werk van Hetty Kuipers-Zijlstra is brutaal in kleurgebruik, forse formaten. Soms abstract, vaak ook figuratief.

Zij tekent en schildert al heel lang en is laten bij verschillende kunstenaars in de leer geweest, en heeft ook nog zelf jarenlang schilderles gegeven. Hetty wil de verbeelding prikkelen. Daarom maakt zij werk waar je naar blijft kijken. Inspiratie wordt gehaald uit de natuur, waarbij het schilderij de ene keer een nauwkeurige weergave van de werkelijkheid is, maar een volgend moment ook een interpretatie van die werkelijkheid kan zijn.

Henny Völkers is een veelzijdig autodidact, zowel in de sfeer van de figuratieve als de niet figuratieve kunstvormen. Hij geeft de voorkeur aan maagdelijk met stuk klei te beginnen om vervolgens gaandeweg zijn tocht te vervolmaken, veelal met prachtige werken als eindresultaat.

De expositie is te bekijken tot 24 februari alleen op afspraak via . Voor meer informatie over de expositie bekijk dan www.hetbeaufort.nl.

Of bekijk de website www.hetbeaufort.nl/agenda/expositie-hetty-kuipers-zijlstra-en-henny-volkers-2/

Wanneer

  • -

Prijzen

alleen op afspraak te bezichtigen, informeer via beheer@hetbeaufort.nl.

Locatie

Cultureel Centrum Het Beaufort

Adres
Burgemeester De Beaufortplein 1, 7475AG Markelo
Telefoon
0547-769025
E-mail
Website
www.hetbeaufort.nl

Tip je vrienden

facebook twitter