Apollo Tiroler Fest

Stemming en inhaken met lange tafels, grote bierpullen, feestelijke lederhosen en dirndls. In De Reggehof warmen de Reggestad Muzikanten en die Original Reggetaler Spatzen de bezoekers op voor een echt Tiroler Fest met een gastoptreden van Wahnsinn.

Het repertoire van deze 8-koppige band kenmerkt zich als  Volkstümlich, Schlager, Alpenparade, Ober-Bayrisch, Glansparade, Hüttenfest, Polka en Steirisch; van Après-Ski tot Feestmuziek, van Polka tot Golden Oldie. Alle remmen gaan los!! Het grootste feest begint om 19.30 uur en zal tot in de kleine uurtjes doorgaan.

De voorverkoop is van start gegaan en tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €10,- per persoon. Aan de kassa zijn de kaarten verkrijgbaar voor €15,-. De kaarten zijn te koop aan de kassa van De Reggehof of via www.reggehof.nl.

Dit grote spektakel is georganiseerd in het kader van het 100-jarig bestaan van Muziekvereniging Apollo. Als er meer informatie bekend is over dit bruisende Duitse Feestweekend dan wordt dat hier gepubliceerd.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/apollo-duitse-avond-met-gastoptreden-van-wahnsinn/23-03-2019-20-00

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Aan de deur
  • € 10,00 Voorverkoop

Locatie

Grote Feesttent

Adres
De Höfte 5, Goor
Website
www.apollogoor.nl/nieuws/tirolerfest

Tip je vrienden

facebook twitter