Duologue | Mind Wandering Mind

Met Duologue voegen Abul Hisham en Maike Hemmers een extra dimensie toe aan hun duotentoonstelling ‘Mind Wandering Mind’. Voor dit evenement nodigen ze twee performancekunstenaars, Martin Toloku en Chloe Chignell, uit om met woorden en bewegingen te reageren op het tentoongestelde werk.

Je mag een verrassende middag verwachten, die je met een nieuwe blik naar de tentoonstelling laat kijken.

Over de kunstenaars

De artistieke praktijk van Martin Toloku (GH) ontwikkelde zich in de loop der jaren van houtsnijwerk en installatie naar performance, videowerk en samenwerking met dieren zoals termieten en diverse waterdieren. Hij is gefascineerd door het verval van materialen en de daarmee verbonden herinneringen. In zijn performances gebruikt Martin zijn lichaam als een middel om onderwerpen rond vergankelijkheid, bederf en angst diepgaander te begrijpen. Hiermee confronteert hij zichzelf en zijn publiek met de universele angst voor de dood.

tolokuart.jimdofree.com

Chloe Chignell (AU) is een kunstenaar die werkt met tekst, choreografie en publicaties. In haar artistieke onderzoek plaatst ze het lichaam centraal als een vraagstuk, een probleem en een locatie. Ze beschouwt schrijven als een middel om het lichaam op te bouwen, waarbij ze onderzoekt hoe taal ons vormgeeft. Naast haar artistieke praktijk beheert Chloe de boekwinkel en projectruimte rile* en werkt ze als danser samen met choreografen van over de hele wereld.

chloechignell.com

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

De voertaal van dit evenement is Engels.

Locatie

Drawing Centre Diepenheim

Adres
Grotestraat 17, 7478AA Diepenheim
Telefoon
0547-352143
E-mail
Website
www.drawingcentre.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter