Bovenste knoopje open

In het kader van het theaterweekend brengt Bovenste Knoopje Open, de vierkoppige band van multi-instrumentalisten, met Liftmuziek een intieme kleinkunstvoorstelling.

Het laatste volle weekend van januari is het traditioneel feest in een groot aantal theaters in Nederland. Zo ook in Delden. Tijdens het Nationale Theaterweekend 2023 krijgt het publiek de kans om wel heel voordelig kennis te maken met de culturele diversiteit in het Stadscentrum het Parochiehuis.

n het kader van het theaterweekend brengt Bovenste Knoopje Open, de vierkoppige band van multi-instrumentalisten, met Liftmuziek een intieme kleinkunstvoorstelling. Prachtige Nederlandstalige muziek, die je zowel breed doet glimlachen als je neus op de pijnlijke feiten drukt. Al eerder liftten de muzikanten, in hun gelijknamige podcastreeks, mee op de gedachten en verhalen van schrijvers, theatermakers en persoonlijke bekenden. Elk interview was de bron voor een nieuw lied in deze voorstelling, die naast muzikaal en geëngageerd, dankzij ras verteller Sjoerd van Capelleveen vooral ook erg grappig is.

Of bekijk de website www.stadscentrum-hetparochiehuis.nl/theater/

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Stadscentrum het Parochiehuis

Adres
Langestraat 79, 7491AB Delden
Telefoon
074-3767663
E-mail
Website
www.stadscentrum-hetparochiehuis.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter