ATB tocht Markelo

Op de zondag voor Kerstmis (18 december) staat traditioneel de ATB-toertocht voor elke wielerliefhebber op het programma.

Deze tocht wordt georganiseerd door Stichting Wielersport Markelo.

Er kan gestart worden tussen 09.00 uur en 10.00 uur vanaf Zalencentrum De Haverkamp in Markelo. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van scan&go. NTFU en Fietsplus leden betalen € 6,00 per persoon, niet-NTFU leden betalen € 8,00 per persoon. Ben je jonger dan 16 jaar, dan mag je gratis mee doen. Een helm dragen is verplicht.

Er kan gekozen worden tussen twee afstanden; 35 en 50 km. Beide routes zijn gevarieerd en leiden de deelnemers door de mooie natuur van Markelo. De route is aangegeven met pijlen en bevat verrassende paden waar normaal niet gefietst mag worden. Onderweg is er een pauzepunt ingericht waar de deelnemers hun energieniveau weer op pijl kunnen brengen en kleine reparaties aan de fiets kunnen laten verrichten.

Bij de finish is een hogedrukspuit aanwezig om de fiets af te spuiten. Tevens is er een douchegelegenheid en de mogelijkheid om na afloop de prestatie te evalueren onder het genot van een hapje en drankje.

Of bekijk de website www.wielersportmarkelo.nl/atbtochtmarkelo/

Wanneer

Prijzen

  • € 8,00 Entreeprijs

NTFU en Fietsplus leden betalen € 6,00 p.p.,
niet-NTFU leden betalen € 8,00 per persoon.
Ben je jonger dan 16 jaar, dan mag je gratis mee doen.
Een helm dragen is verplicht.

Locatie

De Haverkamp

Adres
Stationsstraat 28, 7475AM Markelo
Telefoon
0547-361292
E-mail
Website
www.de-haverkamp.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter