Twentse Rolstoel4daagse Delden

Dit is in Nederland de enige georganiseerde vierdaagse voor hand aangedreven rolstoelen en handbikes.

De Twentse Rolstoel4daagse is in Nederland de enige georganiseerde vierdaagse voor hand aangedreven rolstoelen en handbikes. Dit jaar vindt de vierdaagse plaats van 25 tot en met 28 juli. Start- en finishplaats is Delden.

De sporters kunnen gedurende de week een veilig parcours verwachten over 15 km, 30 km, 50 km of 70 km (bij voldoende deelname). Iedere dag zijn er ruim 50 verkeersregelaars op de route en zien bezemwagens erop toe dat alle deelnemers de finishlijn halen. Daarnaast zijn er materiaalwagens beschikbaar die helpen bij pech onderweg en zijn er rustposten waar de deelnemers welverdiend kunnen genieten van de omgeving en de prestatie onder het genot van een hapje of een drankje.

Programma: Maandagavond 24 juli: wordt de Rolstoel4Daagse geopend met het criterium in het centrum van Delden. wordt gestart bij Eetcafé ‘’De Burgemeester’’ aan de Langestraat 73 te Delden.

19:15 - staat de wedstrijd voor de aankoppelbikes op het programma (onder voorbehoud)
20.00 uur start de halve marathon voor de deelnemers met een vast frame.

4Daagse: De Route. Iedere dag vanaf 09.30 uur wordt gestart bij Eetcafé ‘’De Burgemeester’’ aan de Langestraat 73 te Delden.

Dinsdag 26 juli 9.30 - 1e dag via Hengelo, Boekelo, Haaksbergen, Beckum
Woensdag 27 juli 9.30 - 2e dag via Delden, Hengevelde, Gelselaar, Neede, Bentelo
Donderdag 28 juli 9.30 3e dag via Delden, Goor, Holterberg, Rijssen, Enter
Vrijdag 28 juli 9.30 4e dag via Delden, Hengelo, Borne, Deurningen, Oldenzaal

Via Defilé op vrijdag 28 juli in Centrum Delden

Alle deelnemers nemen op de slotdag deel aan het defilé door het centrum van Delden. Hiervoor vertrekken de deelnemers ’s middags om 15.15 uur bij Café Restaurant ’t Hoogspel, Bornsestraat 1 te Ambt Delden. Deze locatie en de intocht leveren geweldige sfeerbeelden op met vele honderden toeschouwers die de sporters binnenhalen. Hierna worden de felbegeerde medailles uitgedeeld aan de Helden van Delden bij Eetcafé De Burgemeester aan de Langestraat 73 in Delden.

Wanneer

Locatie

Eetcafé de Burgemeester

Adres
Langestraat 73, 7491AB Delden
Telefoon
074-3761288
E-mail
Website
www.eetcafedeburgemeester.nl

Tip je vrienden

facebook twitter