Sitkovetsky Trio

Na optredens in het Concertgebouw Amsterdam en in Tivoli Vredenburg Utrecht enkele dagen eerder geeft het Sitkovetsky Trio op zondag 9 oktober om 16.00 uur een concert in de Oude Blasiuskerk in Delden.

Dat het trio in Delden het eerste concert geeft in de reeks van zes Kerkconcerten van Stichting Delden Klassiek mag bijzonder worden genoemd en is een buitenkans voor liefhebbers van romantische kamermuziek. Kaarten zijn te koop via www.deldenklassiek.nl.

Romantiek op topniveau.

Sitkovetsky Trio Drie studiegenoten aan de prestigieuze Yehudi Menuhin School vormden in 2007 het Sitkovetsky Trio. Sindsdien zijn violist Alexander Sitkovetsky , pianiste Wu Qian en cellist Isang Enders uitgegroeid tot een van de beste pianotrio's van dit moment, hoog gewaardeerd door de internationale muziekpers. Zij traden op in vooraanstaande concertzalen als het Amsterdamse Concertgebouw, de Alte Oper in Frankfurt, Wigmore Hall in Londen en het Lincoln Center in New York.

De hoofdmoot van de elfdelige concertserie 2022-2023 van Delden Klassiek zijn de zes zondagmiddagconcerten van oktober tot en met maart in de Oude Blasiuskerk in Delden. Deze concerten kunnen ook als abonnement worden gekocht, wat aantrekkelijk is vanwege de prijs (slechts € 85) en het systeem van vak reservering.

Informatie over de concerten van Delden Klassiek is hier te vinden.

Of bekijk de website deldenklassiek.nl/concerten/sitkovetsky-trio-09-10-2022

Wanneer

Prijzen

  • € 20,00 Entreeprijs

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter