Politiek in de Pol

Laurens Dassen (Fractievoorzitter van Volt in de Tweede Kamer) en Renilde Huizenga (lijsttrekker D66 voor de Provinciale Verkiezingen) zijn te gast in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Politiek in de Pol op zondag 16 oktober

De fractievoorzitter van Volt in de Tweede Kamer, Laurens Dassen, is op zondag 16 oktober te gast in de 36e aflevering van Politiek in de Pol. Met presentator Hans Verbeek blikt Dassen terug op het succes van Volt bij de Tweede Kamerverkiezingen van vorig jaar en de interne crisis waarin de partij begin dit jaar terechtkwam. Op dit moment zoekt Volt in het hele land kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2023. Gaat het Volt lukken in alle provincies mee te doen? Volt afficheert zichzelf als onderdeel van een pan-Europese progressieve politieke beweging, die in veel Europese landen actief is.

Politiek in de Pol staat dit seizoen in het teken van de provinciale verkiezingen in maart volgend jaar. De komende maanden komen ook de Overijsselse lijsttrekkers langs bij Politiek in de Pol. In de aflevering van 16 oktober is dat Renilde Huizenga van D66.

Politiek in de Pol wordt, evenals vorig jaar, gepresenteerd door Hans Verbeek. Naast de interviews is er muziek en voor het publiek gelegenheid vragen te stellen.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/evenement/politiek-in-de-pol-2-2/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter