Muziek: ChaChaChalina

Een swingende zomerse avond op ons buitenpodium met de Latin band Chachachalina!

ChaChaChalina, een Latin band opgericht door zangeres en percussioniste Chalina Smit en pianist Dani Brands. Ze zette eind 2019 de toen 4-koppige Latin band op waarmee ze hun eigen geschreven stukken konden spelen en uitwerken. Snel daarna kwam de samenwerking met trombonist Yiannis Marinos en master percussionist Gerardo Rosales tot stand waardoor de band twee geweldige muzikanten rijker is geworden. Dit resulteert in hard groovende en strakke Latin jazz, met de New Yorkse salsa feel en met uitstapjes naar de moderne Cubaanse Timba. In oktober 2020 speelde ChaChaChalina, namens Dani Brands, in de finale van de Conservatorium Talent Award 2020.

Vorige jaar juli lanceerden ze hun EP “Mira antes de saltar” en ze zijn nu hard bezig met hun debuutalbum die ze deze zomer willen releasen.

ChaChaChalina neemt het publiek mee op een reis naar verschillende Latijns Amerikaanse muziekstijlen die verwikkeld zijn in hun eigen composities. De band wil het publiek meenemen in de opzwepende latin ritmes. Ga los en dans op de energieke muziek met deze internationale band, die het publiek een onvergetelijk concert wilt bezorgen.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/evenement/chachachalina/

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Kaarten aan de deur € 15.00.

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
Telefoon
06-51467989
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter