Goors School- en Volksfeest

Goor is vier dagen in de ban van feest tijdens het Goors School- en Volksfeest. Een Kermis met veel attracties, muziek, kinderoptocht en op zondag de grote optocht met als afsluiter de Goorse Rellie.

Donderdag 23 juni 2022
FriendSHIP, 21.00 – 01.00 uur. De donderdagavond is een echte Goorse avond. Deze avond zonder een Goorse band is niet voor te stellen. De gelouterde muzikanten van FriendSHIP maken er weer een geweldig muzikale avond van met een repertoire waar alles voorbij komt. FriendSCHIP zal op de eerste Schoolfeestavond de Tente gelijk doen dampen. 100% live! Thuisblijven is geen optie!

Vrijdag 24 juni 2022
Vanaf 16.30 uur borreluurtje met Bandje voor de sfeer! Ze staan al te popelen om het feest op kop te zetten. Meezingen en voetjes van de vloer!

Hierna, wegens succes, ook dit jaar, de Bar/ Feest zangers!

Vanaf 21.30 This is BEETHOVEN!
Met niemand minder dan drummer Rob Eeftink. Goorse roots in deze top band! Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten. De band geeft een fenomenale show waarbij de grootste wereldartiesten voorbij komen.

Zaterdag 25 juni 2022
Het grote Schoolfeest-Familie-Festijn, 16.00 – 19.00 uur. Apollo is de trots van Goor op de zaterdagmiddag. Ze zijn niet meer weg te denken uit de Tent. Apollo wordt deze middag aangevuld met Goorse muzikanten en nieuwe verrassende artiesten nemen je deze zaterdagmiddag mee op een fantastische muzikale reis onder leiding van de Goorse Maestro Carl Wittrock. Kijk ook op: www.apollogoor.nl.

LEAD, 21.30 – 02.00 uur
Energiek, interactief en natuurlijk 100% live, deze band sleurt je mee van de ene hit in de andere. Stilstaan is geen optie, dit is feest!

Zondag 26 juni 2022
GROTE ALLEGORISCHE OPTOCHT, vanaf 11 uur, opstelling in de Irisstraat, Stationslaan en Waterstraat

13.00 Start Optocht
Route: Stationslaan, Diepenheimseweg, Kerkplein, Kerkstraat, Van Kollaan, H. Heijermansstraat, Laarstraat, Grotestraat, Schoolstraat, Iependijk, Lindelaan, Deldensestraat, Julianaplein, Hengevelderstraat, Molenstraat, waarna de ontbinding van de optocht plaatsvindt bij de kruising Voorstraat/Molenstraat.

PPM Band, 15.00 – 24.00 uur
Waar ze ook komen, ze worden geroemd om hun muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is altijd feest met een vet gouden rand! Ze zijn gewoon leuk, gezellig, interactief en gewoon erg goed. Ze spelen alles, vaak in razend tempo en ook op verzoek via SMS. Geen voorgeprogrammeerde sets waardoor ze flexibel zijn en zich kunnen aanpassen (en dat doen ze dan ook!). Kijk ook op: www.ppmband.nl.

Prijsuitreiking optocht, 19.30 uur, in de feesttent
Aansluitend knallen we tot 24.00 door met de PPM Band en sluiten we uiteraard op spectaculaire wijze af met het Goors Victorie.

Entree is alle dagen gratis!

Of bekijk de website www.schoolfeest.com/

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Schoolfeestweide

Adres
De Höfte, 7471DK Goor
E-mail
Website
www.schoolfeest.com/

Tip je vrienden

facebook twitter