Kasteelrondleidingen Twickel

Altijd al eens een kijkje willen nemen in een echt kasteel? Dan is dit je kans! Tijdens de Kasteelrondleidingen is Kasteel Twickel geopend voor bezoekers.

Kasteel Twickel is een van de mooiste kastelen van Nederland. Dat geldt niet alleen voor de buitenkant maar zeker ook voor het interieur. Schilderijen, meubels, porselein en boekencollectie zijn van de allerhoogste kwaliteit. Toch is het geen museum maar een bewoond huis. Dat maakt het ook heel bijzonder om aan deze rondleiding deel te nemen.

In een uur rond
De bezoeker krijgt in ruim een uur alle hoogtepunten van het huis te zien: keukens en onderhuis, salons, appartementen, eetzaal met prachtig gedekte tafel, de bibliotheek en de galerijen. Zoals gebruikelijk bij ontvangsten staan overal verse bloemen uit eigen tuin. Per tijdslot worden maximaal 24 gasten rondgeleid, in een groepsgrootte van zes personen per gids.

In de Oranjerie is een jaarlijks wisselende zomerexpositie en kun je genieten van een drankje en iets lekkers.

De boeking van een kasteelrondleiding omvat

  • Rondleiding door het huis met een deskundige gids, duur circa 70 minuten.
  • Entree Tuinen & Park, inclusief zomerexpositie in de Oranjerie.
  • Op vertoon van uw entreebewijs heb je dezelfde dag vrij toegang tot de kasteeltuinen en het park (10-17 uur.

Wanneer?
In de zomermaanden, juni tot en met september is het huisbezoek mogelijk op een aantal dagen namelijk; woensdag, vrijdag en zaterdag. De rondleidingen door het kasteel starten stipt om 10:30, 12:00, 13:30 en 15:00 uur.

Je dient je 5 minuten voor aanvang te melden bij de entree van het kasteel. Houd er rekening mee dat het 5 minuten lopen is van de parkeerplaats en de landgoedwinkel naar het kasteel.

Koop hier uw tickets online

Of bekijk de website twickel.nl/home/landgoed-twickel/kasteel-twickel/kasteelrondleidingen/

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Kaarten zijn te koop via twickel.nl

Locatie

Kasteel en landgoed Twickel

Adres
Twickelerlaan 7, 7495VG Delden
Telefoon
074-3761020
E-mail
Website
twickel.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter