Nieuwe locatie voor VVV Informatiepunt Delden

VVV Informatiepunt Delden gaat verhuizen. Per 1 april a.s. wordt de VVV als shop in shop ondergebracht bij The Readshop Express aan de Langestraat 19 in het centrum van Delden.

De VVV krijgt in de winkel van The Readshop Express een mooie ruimte om het gastheerschap van Delden en Hof van Twente in te vullen. Het assortiment blijft gelijk en bestaat uit onder meer fiets-, wandel- en autoroutes, souvenirs en VVV cadeaukaarten. De vrijwilligers van het VVV Informatiepunt zijn aanwezig van dinsdag t/m vrijdag van 10 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 15 uur.

HofMarketing is tevreden met de overeenkomst die afgesloten is met The Readshop Express Delden. De continuïteit van het gastheerschap in Delden is hiermee gewaarborgd. The Readshop Express Delden heeft ruime openingstijden, ligt centraal in het centrum van Delden en voor de deur is voldoende parkeergelegenheid. “We verwachten met deze locatie de toekomst voor de VVV in Delden voor de komende jaren zeker gesteld te hebben. The Readshop Express en de VVV passen goed bij elkaar,” aldus Frans Schuitemaker, gedelegeerd bestuurder a.i. van Stichting HofMarketing.

Voor het assortiment en de promotieactiviteiten van Delden blijft HofMarketing verantwoordelijk. Een en ander in samenwerking met het Toeristisch platform Delden. In de komende dagen wordt de VVV-signing op het pand aangebracht en de bewegwijzering aangepast. In de winkel zelf wordt een extra balie gerealiseerd waardoor de bezoeker optimaal bediend kan worden.