Streekproducten

Hof van Twente is rrijki aan eerlijke en biologische prodcuten. Van brood tot bier van vers gerookte forel tot honing en van shiitakepaddenstoelen tot mosterd. U vindt het in de Hof van Twente. Hier brengt de vaak humusrijke zandgrond, de vetste asperges voort. Hier wordt van speltmeel op ambachtelijke wijze pasta gemaakt en heerlijk brood gebakken. Hier geniet u van een prachtig glas Twentse rosé. topwijn die al vaak bekroond werd in binnen- en buitenland.

 1. Landgoedwinkel | Bezoekerscentrum Twickel

  Landgoedwinkel | Bezoekerscentrum Twickel

  Adres
  Twickelerlaan 7, 7495 VG Ambt Delden

  In de Landgoedwinkel vindt u producten van pachters op landgoed Twickel, zoals kaas en Twents landvlees. Daarnaast zijn er ‘Twickel’-producten te koop, zoals boeken, wandel- en fietsroutes, terracotta aardewerk, tafellinnen, wijn, thee, jams, en honing uit de bijenstal van Twickels moestuin.

 2. Wijngaard Hof van Twente

  Wijngaard Hof van Twente

  Adres
  Suetersweg 2a, 7497MZ Bentelo

  Wijngaard Hof van Twente is gelegen in Bentelo. Ontdek hier het wijnmaakproces en proef de heerlijke wijnen, die geregeld internationale prijzen winnen.

 3. EKO Twente

  EKO Twente

  Adres
  Het Markslag 4, 7496DA Hengevelde

  EKO Twente in Hengevelde is dé bio webwinkel van gemakt, gezond en lekker voor Overijssel en Gelderland.

 4. Kaasboerderij Keuper

  Kaasboerderij Keuper

  Adres
  Goorsestraat 45, 7496AC Hengevelde

  Sinds 1979 worden er op de boerderij van Keuper streekproducten gemaakt. Er is begonnen met het verwerken van de melk van de eigen koeien tot heerlijke kaas en andere zuivelproducten. In 2009 is dit uitgebreid met het zelf maken en drogen van diverse pasta's.

 5. Wagyukoe

  Wagyukoe

  Adres
  Langestraat 161, 7491AE Delden

  Wagyukoe is een boerderij in Delden die het exclusieve Japanse Wagyu-vlees verkoopt. Dierbewust zijn staat hier hoog in het vaandel!

 6. Melkgeitenbedrijf Veelers

  Melkgeitenbedrijf Veelers

  Adres
  Vondersweg 2, 7496PM Hengevelde

  Bij Melkgeitenbedrijf Veelers beleef en ervaar je het platteland echt! Bekijk bijvoorbeeld de geiten vanuit de bijzondere skybox. Op het bedrijf is tevens een Rustpunt gevestigd, waar men altijd iets kan drinken op het terras of in de Schöppe.

 7. Aanstreekelijk

  Aanstreekelijk

  Adres
  Langestraat 29, 7491AA Delden

  Dé plek voor Twentse Streekproducten, dat is Aanstreekelijk. Je vindt Aanstreekelijk in het historische centrum van Delden, in een uniek pand!

 8. Aspergeteler Slaghekke

  Aspergeteler Slaghekke

  Adres
  Bentelosestraat 44, 7497MR Bentelo

  Het seizoen voor asperges begint in april en duurt tot half juni. Bij Asperge Slaghekke kunt u dan terecht voor heerlijke en verse asperges.