Eten & Drinken

 1. 't Geveltje

  't Geveltje

  Adres
  Grotestraat 92a, 7478AE Diepenheim

  't Geveltje is een winkeltje met nostalgisch speelgoed en snoepgoed in het centrum van Diepenheim. Het pand is al een paar honderd jaar oud.

 2. Nollen Brood- en Banketbakkerij

  Nollen Brood- en Banketbakkerij

  Adres
  Grotestraat 9, 7471BM Goor

  Bakkerij Nollen is een begrip in Zuidoost Twente. Bakker en eigenaar Vincent Nollen is de 3e generatie van dit familiebedrijf. Met liefde en passie voor het vak zet hij de familietraditie voort.

 3. Nollen Brood- en Banketbakkerij Hengevelde

  Nollen Brood- en Banketbakkerij Hengevelde

  Adres
  Goorsestraat 9, 7496AA Hengevelde

  Kenmerkend voor Bakkerij Nollen is dat alle producten in eigen bakkerij worden gemaakt; van roggebrood tot beschuit, van slagroomtaart tot bonbons. Het assortiment is een mix van traditionele familierecepten met eigentijdse specialiteiten.

 4. Slagerij Kastelein

  Slagerij Kastelein

  Adres
  Goorseweg 8-10, 7478BD Diepenheim

  Slagerij Kastelein is een ambachtelijke slagerij met eigen worstmakerij, waar het ambacht al jaren hoog in het vaandel staat.

 5. Spar Kleis

  Spar Kleis

  Adres
  Goorseweg 12, 7478BD Diepenheim

  Spar Kleis is de vertrouwde Spar supermarkt in Diepenheim. Het assortiment biedt ruime keuze. Naast de standaard producten kunt u hier ook terecht voor dagvers brood van o.a. Bakkerij Nollen.

 6. Brood- en banketbakkerij Meinders

  Brood- en banketbakkerij Meinders

  Adres
  Grotestraat 7, 7475AZ Markelo

  Echte Bakker Meinders is al sinds 1824 een ambachtelijke brood- en banketbakkerij. In de winkels treft u een ruim assortiment in brood en banket.

 7. Holtmaat Vis Salades Catering

  Holtmaat Vis Salades Catering

  Adres
  Grotestraat 100, 7471BS Goor

  Het begon allemaal in 1924, toen Willem & Griet Holtmaat de snoepwinkel aan de Grotestraat 100 in Goor overnamen. Al snel werd het snoepassortiment uitgebreid met ... vis!

 8. Jumbo Leussink

  Jumbo Leussink

  Adres
  Van Kollaan 3, 7471DP Goor

  Jumbo Leussink is één van de grootste supermarkten in Goor. Het grote assortiment biedt keuze. Naast de standaard supermarktproducten kunt u hier ook terecht voor dagvers brood van de ambachtelijke bakker Nollen, heerlijk vers gesneden vleeswaren en kazen en vlees, mooie bloemen en planten.

 9. Kaasboerderij Keuper

  Kaasboerderij Keuper

  Adres
  Goorsestraat 45, 7496AC Hengevelde

  Sinds 1979 worden er op de boerderij van Keuper streekproducten gemaakt. Er is begonnen met het verwerken van de melk van de eigen koeien tot heerlijke kaas en andere zuivelproducten. In 2009 is dit uitgebreid met het zelf maken en drogen van diverse pasta's.

 10. Lekker Leuk

  Lekker Leuk

  Adres
  Weversplein 5, 7471VS Goor

  Een echte verwenwinkel in het centrum van Goor. Je vindt hier een ruim assortiment losse thee, de lekkerste chocolade, bonbons en vlaaien.

 11. Plus Blankhorst

  Plus Blankhorst

  Adres
  Kerkplein 1, 7475AE Markelo

  Plus Blankhorst staat voor vriendelijke medewerkers, ruim assortiment van de verste vers-producten en de scherpste aanbiedingen.