Lekker winkelen, tussendoor een terrasje pakken… hé, gezellig!

Shoppen in de Hof? Jazeker! In de kernen van Hof van Twente vind je veel lokale winkels die jouw bezoekje meer dan waard zijn. Kleding, accessoires en sieraden, antiek, brocante en vintage, mooie interieurwinkels en bloemenzaken... Tussendoor is het fijn bijtanken op een van de gezellige terrassen in de kernen van de Hof. En…. door! Naar de beste bakkers, slagers en supermarkten met een uitgebreid assortiment. Laat je verrassen met heerlijke streekproducten. Wat dacht je van asperges, vers van het land. Van een goed stuk vlees en zelfgemaakte kaas met heerlijke wijnen.

Het winkelcentrum van Delden is in 2019 uitgeroepen tot schoonste winkelgebied. Wist je trouwens dat je in alle kernen gratis kunt parkeren (soms met blauwe kaart) en vaak zelfs tot vlak voor de deur! Dus neem eens een kijkje in de winkelstraten van de Hof. Je staat versteld van het aanbod, de behulpzaamheid en gastvrijheid. En na een paar uurtjes shoppen sluit je moe maar voldaan af met een bezoek aan de horeca. Voor een overheerlijke lunch of een uitstekend diner.

Bijzondere winkels

 1. De Drie Kamers

  De Drie Kamers is een gezellige winkel en bestaat uit drie stijlvol ingerichte kamers met brocante en antiek uit voornamelijk Engeland, België en Frankrijk.

 2. Nummer 15

  Nummer 15 is het adres voor de lekkerste bonbons, wijn, delicatessen, thee (meer dan 35 soorten), koffie, cadeau artikelen en meer. Het is heerlijk genieten van een lekker kopje koffie of thee met een lekkernij in de tuin achter de winkel!

 3. Het Arendshuys

  Ben je op zoek naar een cadeautje voor jezelf of een ander? Kom dan eens langs bij het Arendshuys in Delden.

 4. Joos Wonen & Kado’s

  Joos Wonen & Kado's is dé woon- en cadeauwinkel die vintage en nieuw combineert! Al je wooninspiratie & kado’s op één plek! Laat je verrassen en inspireren!

Markten

 1. Weekmarkt Hengevelde

  Elke dinsdag is er een gezellige warenmarkt in Hengevelde waar diverse kooplui vol enthousiasme hun waren aanbieden.

 2. Weekmarkt Markelo

  Elke donderdag van 8:30 - 12:30 uur is er in Markelo een warenmarkt. Een zeer gezellige warenmarkt waar u de meest …

 3. Weekmarkt Goor

  Elke vrijdagmorgen is er een gezellige weekmarkt op de Hofte in Goor.

 4. Weekmarkt Delden

  Elke vrijdagmiddag van 14.00-18.00 uur is er in Delden een markt. De kooplui bieden vol enthousiasme hun waren aan.