Theaters & Podia

 1. Cultuurcentrum Herberg de Pol

  Cultuurcentrum Herberg de Pol

  Adres
  Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim

  In Cultuurcentrum Herberg de Pol zijn onder andere Bibliotheek Diepenheim, het VVV Agentschap en Historische Vereniging Old Deep'n gevestigd.

 2. Stadscentrum het Parochiehuis

  Stadscentrum het Parochiehuis

  Adres
  Langestraat 79, 7491AB Delden

  Stadscentrum het Parochiehuis beschikt over zeven zalen, met elk een eigen karakter en specifieke gebruiksmogelijkheden. Twee van die ruimtes worden permanent ingezet als respectievelijk politiepost en jeugdhonk, voor de andere zalen geldt dat ze voor verhuur beschikbaar zijn.

 3. De Reggehof

  De Reggehof

  Adres
  De Höfte 5, 7471DK Goor

  De Reggehof is een multifunctionele en culturele instelling, waar een theaterzaal is gevestigd, maar waar ook diverse verenigingen en instellingen hun thuishaven hebben.

 4. Openluchttheater Kösterskoele

  Openluchttheater Kösterskoele

  Adres
  Beukenlaantje 6a, 7475SK Markelo

  Openluchttheater "De Kösterskoele" te Markelo staat vooral bekend om haar openluchtspel dat jaarlijks in juli wordt gehouden in het authentieke theater.

 5. Cultureel Centrum Het Beaufort

  Cultureel Centrum Het Beaufort

  Adres
  Burgemeester De Beaufortplein 1, 7475AG Markelo

  Het Beaufort is het voormalige gemeentehuis van de gemeente Markelo en is in 1872 gebouwd. Het “oude” gemeentehuis blijft echter een huis van de gemeente want het is inmiddels verbouwd tot een cultuurhuis. Het voormalige gemeentehuis is vernoemd naar Jonkheer meester A.J. de Beaufort. Hij was van 1948 tot 1966 burgemeester van Markelo.

 6. Cultuur in de Schuur

  Cultuur in de Schuur

  Adres
  Oude Borculoseweg 7, 7475NE Markelo

  In de gerestaureerde schöppe treden met regelmaat musici op. Kom ook eens langs en geniet van deze bijzondere optredens.

 7. Werkplaats Diepenheim

  Werkplaats Diepenheim

  Adres
  Hagen 3, 7478AJ Diepenheim

  Bij de opening in november 2014 was Werkplaats Diepenheim de eerste werkplaats in Nederland waar kunstenaars, theatergezelschappen en amateurs individueel en samen aan producties kunnen werken.

 8. NUT Delden

  Adres
  Fluitekruid 13, 7491LZ Delden

  De culturele vereniging Het Nut Delden verzorgt culturele en recreatieve programma's die o.a. bestaan uit theatervoorstellingen, muziekmiddagen, lezingen, literaire bijeenkomsten en educatieve uitstapjes.