Café Spoolder

Vandaag geopend van
Vandaag 12:00 - 20:00
Adres
O.l. Vrouwestraat 2, 7497MA Bentelo

Café Spoolder

Bij Spoolder kun je altijd terecht voor een vers ijsje, een zomers terrasbezoek, een gezellig café avondje of voor een compleet feest. Ook zakelijk is Spoolder de perfecte locatie!

Café

Café Spoolder is het middelpunt in Bentelo. In het weekend is er altijd een gezellig sfeertje, het is een komen en gaan van jongeren, toeristen en sporters. Of het nu is om een biertje te drinken, lekker te lunchen, een potje te biljarten of bij te kletsen op het ruime terras, het kan allemaal.

Af en toe zijn er band opredens, dj's of evenementen. Ook worden er drie keer per jaar een pubquiz georganiseerd, en eenmaal per jaar komen Wipneus en Pim een echt Popquiz geven.

Eetsalon

Natuurlijk staan de patat en de snacks prominent op de kaart, want wie houdt er nu niet van een patatje op zijn tijd? Maar er worden ook lekkere verse gezonde pistoletjes, wraps, salades en pasta's aangeboden. Ook aan de liefhebbers van een goed mals stukje vlees is gedacht, de beroemde biefstukken van Spoolder mogen natuurlijk niet ontbreken, of de royale snitzels en de heerlijke huisgemarineerde kipdij sate. De weekend special is iedere week weer verrassend en dat voor een leuk prijsje!

IJssalon

De ijssalon heeft een heerlijk terras waar je rustig kunt genieten van een handijsje of een royale ijscoupe. Er is keuze uit zo'n 20 soorten heerlijk vers schepijs van Paul Wilderink uit Haaksbergen. Met iedere week een nieuwe "smaak van de week". Of geniet van softijs in één van de vele variaties. Als een sundae met een heerlijke saus en karamelblokjes of een andere lekkere topping. Of als een leuk kinderijsje in een super gaaf bakje met een verrassing!

Catering

Of het nu een hapjes buffet is, een stamppot buffet, een Hollands of Italiaans thema, of een eigen bijzonder idee ... De mogelijkheden in catering zijn eindeloos, maar we hebben ook goede voorbeelden die al jaren een succes zijn.