De Reggehof

Vandaag geopend van
Vandaag 08:30 - 00:00
Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor

De Reggehof

De Reggehof is een multifunctionele en culturele instelling, waar een theaterzaal is gevestigd, maar waar ook diverse verenigingen en instellingen hun thuishaven hebben.

De Reggehof is geopend in 1994 en ontstaan vanuit een culturele werkgroep die in Goor actief was onder de naam ‘Goor in de bocht’. Deze groep organiseerde in de voormalige ‘Malberg’ (school) vooral activiteiten voor kinderen en jongeren. Dat deden ze heel succesvol. Het gebouw was in dermate slechte staat dat ze al snel een andere/grotere ruimte nodig hadden. Verenigingen en instellingen, zoals het Nivon, de Anbo, de Muziekschool Goor en diverse andere groeperingen in Goor, kampten met hetzelfde probleem. Vanaf begin jaren ’80 heeft ‘Goor in de bocht’ bij de gemeente om een groter pand gevraagd waarin alle verenigingen en instellingen bij elkaar konden worden gebracht teneinde hun activiteiten te kunnen organiseren. Na een lange voorbereiding en het nodige overleg werd in 1992 tot de bouw besloten. Theater, Verenigings- en Evenementen Centrum De Reggehof (’t VEC) is een privaatrechtelijke stichting met een bestuur.

Het aanbod van De Reggehof is breed. De belangrijkste kernactiviteiten van De Reggehof bestaan onder meer uit beheer gebouwen en verhuur ruimten aan verenigingen en instellingen, professioneel theater, Filmhuis Alleman, cursussen, basisonderwijs en incidentele activiteiten en evenementen.

De Reggehof heeft eveneens een horecafunctie en verhuurt zalen aan derden.

RH brasserie
RH-Brasserie waar je vanaf het voorjaar 2020 op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom bent. Je wordt verwelkomd door onze gastvrouw of gastheer. Zowel binnen in de brasserie als buiten op het vernieuwde en gezellige terras kun je aanschuiven voor een goede kop koffie met gebak of een lekkere lunch! Lunchen is mogelijk tot 15.00 uur. Maar je kunt tijdens de activiteiten, zoals voorstelling of tentoonstelling bij ons terecht voor een drankje of een borrel met bijbehorende borrelbites.

Natuurlijk is er ook aan de kleinste vriendjes van de Reggehof gedacht; de hele dag worden er poffertjes op bestelling geserveerd! En ze krijgen er een leuke verrassing bij.

RH-Brasserie is eveneens een uitstekende plek voor zakelijke afspraken. Er is gratis wifi en volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kom gerust eens kijken; binnen in de brasserie of een zonnig plekje op ons terras. Graag tot ziens RH-Brasserie. De koffie wordt vers gezet!

RH Events
RH events is een eventorganisatie die De Reggehof ondersteunt en bijstaat bij de buiten- en binnenevenementen. Een creatieve club mensen die voor de verenigingen, bedrijven en voor onszelf evenementen bedenkt en uitvoert, die verrassen, plezieren en tot nu toe een verpletterende indruk achterlaten. Van Tiroler Feest tot aan Horror Nights. RH events garandeert een optimale ervaring in en buiten het theater De Reggehof.

Evenementen in Hof van Twente

God Only Knows

Film

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

God Only Knows is een feest van herkenning en gaat over fricties en de onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen.

Heel Holland stampt

It Started In The Nineties “Alles is een herinnering..”

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

We gaan terug naar de eighties en nineties, voor het eerst organiseert RH Events een ‘back to the 80/90’s feest in de Goorse Reggehof. Deze avond staat vol in het teken van herinneringen van vroeger.

Heel Holland Covered

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Zaterdag 23 november staat in het teken van de grootsten op aarde, een ode aan zowel The Stones als ACDC. De crème de la crème onder de coverbands: Stones Sessions.

Julika Marijn - Uit verdriet geboren

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Kunst is de spiegel van de ziel. Aldus Helene Kröller-Müller, powervrouw avant la lettre. Als een van de eersten kocht ze werk van Van Gogh, Van der Leck en Mondriaan. Voor haar collectie bouwde ze haar eigen ‘kathedraal voor de kunst’ op de Veluwe: het Kröller-Müller Museum.

The Sisters Brothers

Film

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Een zwartkomische, grillige western The Sisters Brothers zet zaken met succes op zijn kop. Onwaarschijnlijke helden in de ban van goudkoorts.

Masters of Comedy

met Javier Guzman, Jim Speelmans en Bob Maclaren

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

De enige echte ULTIEME comedy line-up show van Nederland. Drie door de wol geverfde comedians spelen de pannen van het dak. De formule: Niemand minder dan Javier Guzman, Jim Speelmans en Bob Maclaren laten de zaal kromliggen van het lachen in de beste line-up comedyshow van Nederland.

Queen of Hearts

Film

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

Het seksueel expliciete, strak uit gebalanceerde Queen of Hearts is een moraalvertelling over kleine, invoelbare stapjes die naar de hel voeren.

Le Grand Bain

Film

Aanvang
Locatie
De Reggehof, Goor

In Le Grand Bain schetst filmaker Gilles Lellouche (Narco) met de nodige humor een authentiek beeld van een groepje mannen van middelbare leeftijd die hun midlifecrisis proberen te bezweren.