VVV Informatiepunt Diepenheim

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 18:00
Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim

VVV Informatiepunt Diepenheim

Welkom in Diepenheim! VVV Informatiepunt Diepenheim informeert je graag over o.a. evenementen, attracties, eten en drinken en de overnachtingsmogelijkheden.

Je kunt bij VVV Informatiepunt Diepenheim terecht voor o.a. wandel- en fietsroutes, een aantal souvenirs, diverse geschenkbonnen. VVV Informatiepunt Diepenheim is gevestigd als shop-in-shop in Cultuurcentrum Herberg de Pol.

In de geschiedenis van Diepenheim nemen de kastelen Huis te Diepenheim, Nijenhuis, Westerflier en Warmelo en de bijbehorende landgoederen een voorname plaats in. Ze zijn bewoond, maar de omringende landgoederen zijn vrij toegankelijk. De Zes kastelen Fietsroute voert langs deze buitenplaatsen, evenals langs de kastelen Weldam en Wegdam, die net buiten Diepenheim liggen. Bijzondere attracties zijn de korenwatermolen Den Haller, het Oranjemuseum Nieuwe Haghuis én de Kunstvereniging Diepenheim. Als centrum van beeldende kunst is het Stedeke nationaal en ook internationaal vermaard. Aanraders zijn bijvoorbeeld Kunstmanifestatie Kunstmoment en de Brocante Parade.

Evenementen in Hof van Twente

Midzomerfiets4daagse Diepenheim

Locatie
VVV Informatiepunt Diepenheim, Diepenheim

Dit jaar vindt de Midzomerfiets4daagse Diepenheim weer plaats. De routes zijn allen bewegwijzerd en je kunt kiezen uit 35 of 50 kilometer lange route. Fiets mee en ontdek de prachtige omgeving rondom Diepenheim.