Rondleidingen & Stadswandelingen

 1. Erve Brooks

  Erve Brooks

  Adres
  Broekhuisdijk 5, 7275CB Gelselaar

  Pannenkoeken eten in een oude Saksische boerderij waar van alles te beleven is. Een leuk dagje uit voor de hele familie!

 2. Goors Historisch Museum

  Goors Historisch Museum

  Adres
  Stationslaan 1, 7471AP Goor

  Het Goors Historisch Museum is gevestigd in het fraaie stationsgebouw uit 1865 waar je op twee verdiepingen kunt kennis maken met de geschiedenis van Goor.

 3. Kunstvereniging Diepenheim

  Kunstvereniging Diepenheim

  Adres
  Grotestraat 17, 7478AA Diepenheim

  Diepenheim is gelegen in het Twentse coulisselandschap tussen eeuwenoude landgoederen en telt ongeveer 2.000 inwoners. De locatie, de kwaliteit van het gebodene en de verenigingsstructuur maken Kunstvereniging Diepenheim tot een unieke club. Een plek waar kunstenaars graag komen experimenteren en exposeren. Gerenommeerde curatoren zorgen ervoor dat de Kunstvereniging steeds voorop loopt in de kunstwereld. Kwaliteit en de authentieke sfeer zijn een sterke combinatie.

 4. Landgoedwinkel | Bezoekerscentrum Twickel

  Landgoedwinkel | Bezoekerscentrum Twickel

  Adres
  Twickelerlaan 7, 7495 VG Ambt Delden

  In de Landgoedwinkel vindt u producten van pachters op landgoed Twickel, zoals kaas en Twents landvlees. Daarnaast zijn er ‘Twickel’-producten te koop, zoals boeken, wandel- en fietsroutes, terracotta aardewerk, tafellinnen, wijn, thee, jams, en honing uit de bijenstal van Twickels moestuin.

 5. Museum No Hero

  Museum No Hero

  Adres
  Hengelosestraat 2, 7491BR Delden

  Een nieuw kunstmuseum in Delden: Museum No Hero. Het museum heeft een vaste collectie en wisselende tentoonstellingen op het gebied van internationale kunst.

 6. Oranjemuseum Nieuwe Haghuis

  Oranjemuseum Nieuwe Haghuis

  Adres
  Prinsendijk 1, 7478PB Diepenheim

  Genieten op z'n Twents in Koninklijke ambiance, dat kan in het Oranjemuseum Nieuwe Haghuis. Bekijk de grote verzameling Oranjecuriosa en Twents boerenantiek.

 7. VVV Informatiepunt Goor

  VVV Informatiepunt Goor

  Adres
  Weversplein 5, 7471VS Goor

  Welkom in Goor! VVV Informatiepunt Goor informeert je graag over o.a. evenementen, attracties, eten en drinken en de overnachtingsmogelijkheden in Goor.

 8. Wijngaard Hof van Twente

  Wijngaard Hof van Twente

  Adres
  Suetersweg 2a, 7497MZ Bentelo

  Wijngaard Hof van Twente is gelegen in Bentelo. Ontdek hier het wijnmaakproces en proef de heerlijke wijnen, die geregeld internationale prijzen winnen.

 9. Zoutmuseum Delden

  Zoutmuseum Delden

  Adres
  Langestraat 30, 7491AG Delden

  Het Zoutmuseum, gelegen in het historische centrum van Delden, vertelt het complete verhaal over zout in al zijn facetten.

 10. Drawing Centre Diepenheim

  Drawing Centre Diepenheim

  Adres
  Kuimgaarden 1, 7478 AN Diepenheim

  Drawing Centre Diepenheim is, naast de tekencentra in New York en Londen, het derde officiële tekencentrum van de wereld.

 11. EKO Twente

  EKO Twente

  Adres
  Het Markslag 4, 7496DA Hengevelde

  EKO Twente in Hengevelde is dé bio webwinkel van gemakt, gezond en lekker voor Overijssel en Gelderland.