Speelparken & Speeltuinen

Veel plezier kan er gemaakt worden in de speelparken en speeltuinen in Hof van Twente. Een leuk uitje voor het hele gezin!

 1. Belevingspark CactusOase

  Belevingspark CactusOase

  Adres
  Jongermanssteeg 6, 7261KA Ruurlo

  Flora, fauna, modelspoor, indianen en boerderijleven, alles in een overdekte ruimte van 6000 m2. Voor jong en oud.

 2. BinnensteBuitenBos

  BinnensteBuitenBos

  Adres
  Kuimgaarden, Diepenheim

  Het BinnensteBuitenBos is een ‘speeloase’ in de bebouwde omgeving waar kinderen op een natuurlijke en creatieve manier kunnen spelen en waar volwassenen en ouderen kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten. De locatie is uniek in het centrum van Diepenheim.

 3. Erve Brooks

  Erve Brooks

  Adres
  Broekhuisdijk 5, 7275CB Gelselaar

  Pannenkoeken eten in een oude Saksische boerderij waar van alles te beleven is. Een leuk dagje uit voor de hele familie!

 4. Restaurant de Poppe

  Restaurant de Poppe

  Adres
  Holterweg 23, 7475AT Markelo

  Zelden zo genoten! Dat is het gevoel dat de eigenaren van De Poppe aan hun gasten willen geven in het Grand Café, sfeervolle restaurant, de feestzalen, serre, op het knusse terras met uitzicht op de speeltuin of tijdens het verblijf op het recreatiepark. Welkom bij de Poppe!

 5. Speel- en kinderboerderij Strubbert

  Speel- en kinderboerderij Strubbert

  Adres
  Koebushorst 7, 7245TD Laren

  Niet ver van Markelo, richting Laren, vind je Speel -en Kinderboerderij Strubbert op een 4,5 hectare groot terrein. Er is hier volop vertier voor kinderen.

 6. Camping De Mölnhöfte

  Camping De Mölnhöfte

  Adres
  Nijhofweg 5, 7478PX Diepenheim

  Camping De Mölnhöfte ligt in een landelijke omgeving op twee kilometer afstand van het stedeke Diepenheim in de Hof van Twente, Overijssel. Gastvrijheid staat voorop! Jong en oud kan hier terecht. Je kunt genieten van fiets- en wandelroutes door de mooie natuur.