Van Ditmars Wijnkoperij

Van Ditmars Wijnkoperij (sinds 1999) in Hof van Twente (Goor) heeft zich gespecialiseerd in Franse wijnen. Door rechtstreekse import van vooral Franse wijnboeren en kleine winstmarges, is Van Ditmars in staat kwaliteitswijnen voor een betaalbare prijs aan te bieden aan particulier en bedrijf.

Rechtstreeks uit Frankrijk en kleine marges
Doordat Walter van Ditmars, eigenaar van Van Ditmars Wijnkoperij, rechtstreeks importeert bij met name Franse Wijnboeren én kleine winstmarges hanteert, zijn ze in staat kwaliteitswijnen aan te bieden voor een betaalbare prijs aan particulieren, maar ook aan horeca, musea en galerieën.

Van Ditmars Wijnkoperij: voor mooie en betaalbare wijnen

Van Ditmars Wijnkoperij op Landgoed Weldam, kom proeven!
Uniek! Op de deel van een boerderij uit 1857 bevindt zicht de charmante wijnwinkel en het proeflokaal van Van Ditmars Wijnkoperij. Kom ook genieten en proef gratis een paar wijntjes aan de Markeloseweg 81 in Goor. Geen vaste openingstijden, uitsluitend op afspraak geopend. Bel 0547-375544 of 06-48370892 of per mail .

Regelmatig zijn er aantrekkelijke aanbiedingen en mooie kelderrestanten. Een wijnproeverij op maat kan georganiseerd worden. Kom langs om het proeflokaal, de wijnopslag en de presentatie te zien en ervaar het zelf.

De filosofie van Van Ditmars Wijnkoperij
Simpel en direct: Franse wijn op maat. Walter van Van Ditmars Wijnkoperij helpt je graag bij de zoektocht naar een bepaalde wijn. Je krijgt professioneel en persoonlijk advies. Walter doet er alles aan om voor jou de juiste wijn te vinden! Persoonlijk contact is hierbij onmisbaar, zowel met jou als klant als de wijnboer. Zo weet hij hoe de wijngaarden erbij liggen en hoe de wijn wordt gemaakt.

Wil je ook Franse wijnen op maat ervaren? Maak een afspraak met Walter van Van Ditmars Wijnkoperij om langs te komen. Je bent van harte welkom!

Of bekijk de website www.vanditmarswijn.nl

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter