Beleefboerderij De Kleine Carrousel

Niet ver van Markelo, richting Laren, vind je Beleefboerderij De Kleine Carrousel. Een heerlijke plek om buiten te spelen. Ontdek op elke plek iets nieuws!

Speel uren op de speelweide, kijk naar de dieren en aai ze ook, geniet van het zonnetje op het terras of neem binnen plaats in de boerderij voor een heerlijke lunch. Je hoeft een bezoek aan de kinderboerderij en horeca van te voren niet te reserveren.

Kinderboerderij
Op de Beleefboerderij hebben de ruim 100 dieren alle ruimte en het ontzettend naar hun zin. Neem een kijkje bij de geiten, schapen, koeien, pony's, varkens, ezels, konijnen en alpaca's. In de lente zijn er ook veel babydieren te bewonderen! Wil je de dieren aaien en knuffelen? Dat kan in de speciale knuffelweide en knuffelhoek.

Voerronde
Natuurlijk moeten de dieren ook gevoerd worden. Jij kan hierbij zijn! Elke zaterdag en zondag vindt de voerronde om 15.30 uur plaats. Per keer kunnen er maximaal 8 kinderen mee, dus meld je van te voren aan bij de kassa (€0,50 per kind).

Rondje op de pony
De pony's vinden het ontzettend leuk om jou te dragen op hun rug. Op zaterdag en zondag is het mogelijk om een rondje te maken op een pony. Meld je van te voren aan bij de kassa (€ 1 per kind).

Speelweide
Op het hele terrein zijn speeltoestellen en -plekken, die garant staan voor uren speelplezier! Vanzelfsprekend is er De Kleine Carrousel, maar ook een klimtractor, springkussen en schommels. Probeer ook je evenwicht te bewaren op het speciale parcours, volg de speurtocht eens of speel de Oud-Hollandse Spelletjes. Er zijn zoveel mogelijkheden!

Lunchen
Van spelen krijg je natuurlijk honger, tijd om aan te schuiven in de knusse lunchroom op de boerderij. Er is voor ieder wat wils! Ook als fietser of wandelaar ben je van harte welkom.

Arrangementen
De Kleine Carrousel is al jaren een begrip voor een geslaagd kinderfeestje, gezellige familiedag, verrassend schoolreisje, teamuitje of bedrijfsfeest. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Of bekijk de website dekleinecarrousel.nl/

Openingstijden

1 apr - 31 okt

maandag 10:00 - 17:00
dinsdag gesloten
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 18:00
zondag 10:00 - 18:00

1 nov - 31 mrt

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 10:00 - 16:00
donderdag gesloten
vrijdag 10:00 - 16:00
zaterdag 10:00 - 16:00
zondag 10:00 - 16:00

In vakanties alle dagen geopend.
Kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten.

Reserveren is niet nodig.


contactinformatie

voorzieningen

Activiteiten
  • Actief
  • Creatief
Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk

prijzen

€ 4,00 Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter