Toeristenpas

Hof van Twente, met afstand het meest gastvrij! Profiteer tijdens je verblijf van acties bij lokale ondernemers. De acties gelden op vertoon van de Toeristenpas Hof van Twente.

Welkom in Hof van Twente!

Verblijf jij in Hof van Twente? Maak dan tijdens jouw verblijf gebruik van het voordeel van de Toeristenpas. Je ontvangt de Toeristenpas bij de accommodatie waar je verblijft. Niet gekregen? Bij de VVV Informatiepunten kun je er ook één ophalen. Met de Toeristenpas wordt een verblijf in Hof van Twente nog leuker!

Doe meer, betaal minder en ontdek de Hof!

Korting op de Hof van Twente Fietsroute bij de VVV Informatiepunten in Hof van Twente
In de Hof liggen vele kilometers goed begaanbare fietspaden voor je klaar om te ontdekken. Stap op het stalen ros om dé Hof van Twente route te fietsen en je ontdekt in één keer al het moois. Met de Toeristenpas betaal je geen € 3,95, maar € 2,50.

Markelo

Genieten bij 't Wapen van Markelo
Op vertoon van de Toeristenpas krijg je het tweede kopje koffie of thee gratis of € 2,50 korting op de proeverij. De proeverij bestaat uit negen kleine gerechtjes, die je met elkaar kunt delen.

Tweede kopje koffie of thee gratis bij De Hoestinkhof in Markelo
Ontvang op het terras en bij de To Go corner het tweede kopje koffie of thee gratis.

De Hoestinkhof | Stationsweg 22a, Markelo | 0547-361812

Korting op een hightea bij De Hoestinkhof in Markelo
Heb je zin aan een hightea? Reserveer met vermelding Toeristenpas een hightea bij de Hoestinkhof. Je betaalt dan € 20 per persoon in plaats van € 22,50.

De Hoestinkhof | Stationsweg 22a, Markelo | 0547-361812

Korting op een plate bij Buuf & Buur
Lekker eten en drinken bij Buuf & Buur op Buitencentrum Hessenheem in Markelo. Je ontvangt met de Toeristenpas 10% korting op een plate naar keuze.

Buuf & Buur | Potdijk 8, Markelo

Korting op souvenir van Eungs Schöppe
In Museum Eungs Schöppe is onder andere één van de grootste klederdracht collecties uit de periode 1820 – 1940 van Oost-Nederland te zien. Op vertoon van de Toeristpas ontvang je € 1 korting op een rolletje dook, dat op unieke wijze gerold is. Verkrijgbaar bij het Infocentrum Markelo.

Museum Eungs Schöppe | Goorseweg 1, Markelo

Korting op fietsroute Langs 50 sporen uit de WO2
In het prachtige buitengebied van Markelo is door de Stichting Herdenken en Vieren Vrijheid een fietsroute uitgezet langs 50 sporen uit de Tweede Wereldoorlog. In het routeboekje worden de sporen met foto’s en omschrijvingen weergegeven. De route heeft een afstand van totaal 63 km en is ook te fietsen in twee afzonderlijke delen van ca. 31 km. De 23 speciaal vervaardigde schilderijen langs de route, met als thema Bevrijding en Vrijheid, geven een extra dimensie aan de fietstocht.

Met de toeristenpas ontvang je 1 euro korting op het routeboekje. Je betaalt dan nog vier euro. De route is verkrijgbaar bij het Infocentrum Markelo, Boekhandel Prins in Markelo, Restaurant Het Wapen van Markelo, Landgoed Kattenbergse Hoeve en de Readshop in Delden en Goor.

Diepenheim

Thee of koffie bij De T
Het tweede kopje thee of koffie krijg je gratis.

De T | Nieuwe Sluisweg 3, Diepenheim

De T in Diepenheim
De T in Diepenheim

Wijnbeleving Diepenheim
Ontvang 15% korting op een fles wijn naar keuze.

Wijnbeleving Diepenheim | Peckedammerstraat 7, Diepenheim

Drie-gangen menu bij Restaurant Den Haller
Den Haller staat bekend om zijn combinatie van sfeer, gastvrijheid en heerlijk eten en drinken met aandacht bereid en geserveerd. Geniet van het Den Haller menu voor € 38,50.

Restaurant Den Haller | Watermolenweg 34, Diepenheim

Pitch&Putt Twente
Speel een 18 holes ronde Pitch&Putt Golf of Voetgolf voor de prijs van een 9 holes ronde op vertoon van de toeristenpas.

Pitch&Putt Twente | Hengevelderweg 3, Diepenheim, 0547-351990

Pitch&Putt Twente
Pitch&Putt Twente

Goor

Reggehof
Op vertoon van de toeristenpas krijg je, bij een bezoek aan de bioscoop, een gratis kopje koffie mét iets lekkers.

De Reggehof | De Höfte 5, Goor

Hengevelde

Hotel Restaurant Hof van Twente
Krijg korting op koffie of thee met krentenwegge of gebak! Voor koffie of thee met krentenwegge betaal je € 4,50 in plaats van € 5. Liever koffie of thee met appelgebak of honing-notentaart? Dat kan ook: van € 5,95 voor € 5,50. Wel even de Toeristenpas laten zien!

Hotel Restaurant Hof van Twente | Goorsestraat 25, Hengevelde

Bentelo

IJssalon Spoolder
Met de Toeristenpas krijg je € 2,50 korting op de lekkerste freaky shakes. Je betaalt slechts € 5, hoe lekker is dat?!

IJssalon Spoolder | O.L. Vrouwestraat 2, Bentelo

Freaky Shakes bij Spoolder
Freaky Shakes bij Spoolder

Wijngaard Hof van Twente
Met de Toeristenpas Hof van Twente ontvang je het tweede proefglas op het wijnterras gratis!

Wijngaard Hof van Twente | Suetersweg 2a, Bentelo

Terras Wijngaard Hof van Twente
Terras Wijngaard Hof van Twente

Delden

Tweede kop koffie of thee gratis bij Museumboerderij Wendezoele
Deze levende museumboerderij is één van de best bewaard gebleven boerderijen op landgoed Twickel. Via een looproute over het erf, tuin en akker ontdek je het boerenleven van toen. Voor de kinderen is er een boekje met vragen, waarvan de antwoorden gevonden kunnen worden tijdens het volgen van de route.

Op vertoon van de Toeristenpas wordt in ‘het Spieker’ of op het gezellige terras het tweede kopje koffie of thee gratis aangeboden.

Museumboerderij Wendezoele | Twickelerlaan 14, Ambt Delden

Gratis kaarten bij het Zoutmuseum
Bij een bezoek aan het Zoutmuseum ontvang je met de Toeristenpas een gratis set kunstkaarten over de zoutwinning ter waarde van € 4,30.

Zoutmuseum Delden | Langestraat 30, Delden

Wandelen bij de Noordmolen Twickel
Op vertoon van de Toeristenpas kun je gratis (normaal € 1,50) een set van vier wandelingen ophalen bij de Noordmolen. De wandelingen duren ongeveer 60 tot 90 minuten en leiden over het prachtige landgoed Twickel, met als begin- en eindpunt de Noordmolen.

Noordmolen Twickel | Noordmolen 5, Ambt Delden

Buiten Hof van Twente

Op bezoek bij Huis Verwolde in Laren
Met de Toeristenpas Hof van Twente kun je online een bezoek aan Huis Verwolde reserveren met 25% korting. Je betaalt dan geen € 10 maar € 7,50. Dit geldt alleen voor volwassenen.

Hoe? Reserveer via tickets.glk.nl een tijdslot. Vooraf reserveren is noodzakelijk! Kies een datum, tijdslot en daarna entree met korting en reken vervolgens af. Bij de kassa toon je zowel de Toeristenpas als het e-ticket, dan ontvang je de entreekaart voor het huis.

Noordmolen Twickel
Noordmolen Twickel

Tip je vrienden

facebook twitter