Routes

Zin in een dagje toeren met de auto? Hof van Twente is qua oppervlakte de grootste gemeente van de regio Twente en dus zeer geschikt om ook met de auto te ontdekken. Je kunt natuurlijk zelf een route samenstellen, maar er zijn ook kant-klare routes beschikbaar.

Hof van Twente Autoroute

Dé route om met de auto de hele Hof van Twente ontdekken. Er zijn drie routes samengesteld (48, 60 en 65 km) die je aan elkaar kunt verbinden tot één grote route. De route is niet bewegwijzerd, maar makkelijk te volgen via de duidelijk omschreven tekst. In elke kern kun je de route oppakken. Deze route is ook zeer geschikt voor scootmobielen, rijtuigen en motoren.

Meer informatie over de Hof van Twente Autoroute.

Rondje Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal

Rijden door dit gebied betekent rijden door de leuke dorpjes en steden en over slingerende landweggetjes. Maar ook zestien heuvels met fantastisch uitzicht. De route heeft zes startpunten, waarvan één in Markelo.

Download hier de route.

Hamalandroute

Deze route van 253 km verbindt het oosten van Nederland met het westen van Duitsland. De route gaat door Twente, de Achterhoek en Münsterland.

De routebeschrijving is te koop bij de Tourist Info's in de Hof. Starten kan op verschillende locaties.

Met een eendje erop uit!

Wil je op een originele en leuke manier de Hof verkennen? Kies dan voor een nostalgische auto. Geniet van het ronkende motortje terwijl je door de omgeving rijdt! Meer informatie over het huren van een eendje vind je hier.

Tip je vrienden

facebook twitter