Tourist Info Delden

Welkom in Delden! Tourist Info Delden (tot eind 2023 VVV Informatiepunt Delden) informeert je graag over o.a. evenementen, attracties, eten en drinken en de overnachtingsmogelijkheden in Delden.

Je kunt bij Tourist Info Delden terecht voor o.a. wandel- en fietsroutes, souvenirs, wimpels, geveltekens, Twentse vlaggen, kookboeken, streekboeken, plattegronden, informatiefolders bezienswaardigheden, gidsen. Ook kun je hier advies vragen over de overnachtingsmogelijkheden en horeca in Delden.

Shop-in-shop
Tourist Info Delden is als shop-in-shop ondergebracht bij The Readshop Express Delden. Tourist Info Delden heeft dezelfde openingstijden als The Readshop, de medewerkers van The Readshop staan je graag te woord en daar kun je ook jouw producten afrekenen.

Bezienswaardigheden Delden
Een groot gedeelte van de stadskern dateert uit de periode dat Delden stadsrechten kreeg (1333). Veel gebouwen zijn vakkundig gerestaureerd. Overal is de band voelbaar met Kasteel Twickel. Monumenten met historische waarde zijn de Museumboerderij Wendezoele, de Noordmolen, de Houtzaagmolen, het Zoutmuseum en de Grote of Oude Blasiuskerk en de RK of nieuwe Blasiuskerk.

Delden telt ook veel galerie├źn en er zijn tal van evenementen. Zo zijn dit jaar de Twentse Brocante Fair, het Cultureel Straatfestival en de nationaal bekende Twentse Rolstoelvierdaagse zeker het bezoeken waard. Maar vergeet ook de Hemelvaartfiets4daagse, de midwinterwandeling en op de eerste zaterdag van de maand de Streekmarkt Twente niet.

Of bekijk de website www.visithofvantwente.nl

Openingstijden

maandag 12:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag gesloten

De openingstijden betreffen de tijden van The Readshop. De medewerkers staan je graag te woord!


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter