Vakantiewoningen in Markelo

 1. Bosvilla Herikerhof

  Bosvilla Herikerhof

  Adres
  Potdijk 8 H32, 7475 SL Markelo

  Op Buitencentrum Hessenheem staat Bosvilla Herikerhof, een royale 6-persoons houten woning welke van alle gemakken is voorzien. De villa heeft rondom een fraai aangelegde tuin met meerdere (overdekte) terrassen. Je kunt hier genieten van maximale privacy en rust!

 2. Buitencentrum Hessenheem

  Buitencentrum Hessenheem

  Adres
  Potdijk 8, 7475SL Markelo

  Hessenheem is een groen bungalowpark in Markelo. Comfort, privacy en rust staan hier hoog in het vaandel. Er is voor ieder wat wils!

 3. De Wagenmaker

  De Wagenmaker

  Adres
  Goorseweg 55, 7475BC Markelo

  Net buiten Goor, aan de weg naar Markelo, ligt deze vakantiewoning aan de voet van de Herikerberg. De woning is geschikt voor drie personen.

 4. Erve Pongert

  Erve Pongert

  Adres
  Langeweg 4, 7475PZ Markelo

  Net buiten het dorp, op 10 minuten lopen naar het gezellige centrum van Markelo, ligt vakantieverblijf Erve Pongert met uitzicht op Markelose Berg en De Dingspelerberg.

 5. Vakantieboerderij Erve Luttikhengel

  Vakantieboerderij Erve Luttikhengel

  Adres
  Haaksbergerweg 9, 7475MD Markelo

  Vakantieboerderij ‘Erve Luttikhengel’ is onderdeel van een authentieke 19e-eeuwse Twentse boerderij, geschikt voor 4 t/m 10 personen. Ideale locatie voor weekend samen met familie, vrienden of twee gezinnen.

 6. Vakantiewoning 't Oale Hoes

  Vakantiewoning 't Oale Hoes

  Adres
  Enterweg 10, 7475TK Markelo

  In het voormalig atelier van de Twentse kunstschilder Jan Broeze is, na een grondige renovatie in 2014, nu een prachtige vakantiewoning gerealiseerd.

 7. Camping Bergzicht

  Camping Bergzicht

  Adres
  Twikkelerweg 17, 7475ND Markelo

  Camping Bergzicht ligt in het buitengebied van Markelo aan de voet van de Herikerberg. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandelingen en fietstochten. Bergzicht is ook vertrekpunt van de MTB-route Markelo. Camping Bergzicht is een gezellige gezinscamping!

 8. Camping de Keite

  Camping de Keite

  Adres
  Oude Rijssenseweg 19a, 7475SM Markelo

  Op Camping de Keite heb je een eigen stekje, met vooral vogels als buren. Het terrein rondom het voormalige boerenerf is ruim ingedeeld met veel groen. Een ideale camping voor de rustige vakantieganger die van natuur en privacy houdt. De Keite ligt dicht bij natuurgebied De Borkeld. Direct rondom het terrein zijn wandel- en fietsmogelijkheden.

 9. Finspark Herikerberg

  Finspark Herikerberg

  Adres
  Driebelterweg 2, 7475NA Markelo

  Op een van de mooiste plekjes ligt in de bossen van de Herikerberg, tussen Markelo en Goor, dit kleinschalige en groene park. Geniet hier van rust en ruimte!

 10. Vakantiewoning Fleerdiek

  Vakantiewoning Fleerdiek

  Adres
  Lochemseweg 8a, 7475PB Markelo

  Vakantiewoning De Fleerdiek is een vier- tot zespersoons vakantiehuis met voldoende voorzieningen voor een rustige vakantie, waarbij genieten van de natuur voorop staat.

 11. Cultuur in de Schuur

  Cultuur in de Schuur

  Adres
  Oude Borculoseweg 7, 7475NE Markelo

  In de gerestaureerde schöppe treden met regelmaat musici op. Kom ook eens langs en geniet van deze bijzondere optredens.

 12. Erve Meenderinkboer

  Erve Meenderinkboer

  Adres
  Zonneweg 1, 7475AA Markelo

  Aan de voet van de Markeloseberg ligt Erve Meenderinkboer. Voor de paardensportliefhebbers biedt Erve Meenderinkboer je natuurlijk een unieke kans: ruiterkampen, buitenritten of een weekend paardrijden. Alles is bespreekbaar. Daarnaast is er verhuur van bungalows en Bed & Breakfast.