Boerderijlodges Delden

Dubbelinks Havezate

Adres
Meijerinkveldkampsweg 10, 7495 VB Ambt Delden

Boerderijlodges Delden

Ook zo toe aan een heerlijk luxe verblijf in één van de boerderijlodges? Neem je wandelschoenen of fiets mee en ontdek de sprookjesachtige bossen van Landgoed Twickel bij het mooie stadje Delden. Geniet van de dieren op het erf, en kom echt tot rust.

De boerderijlodge is een compleet vakantiehuis voor twee tot vier personen, voorzien van alle comfort. Beneden vind je de compleet ingerichte keuken, badkamer met wastafel en stortdouche, toilet, bedstede, zithoek en terras op het zuiden. Stook een mooi vuur met het haardhout dat voor je klaar staat. Op de bovenverdieping geniet je van het tweepersoonsbed en het bubbelbad. Een goede fles wijn krijg je van de verhuurder. Een boerenontbijt met streekproducten? Ook daar kunnen ze voor zorgen.

De familielodge biedt het beste dat op het erf te vinden is. Op de kop van het gebouw is er het fantastische uitzicht en een ruim terras op het zuiden. Binnen vind je een grote gezamenlijke ruimte met eettafel en zithoek, om gezellig samen te eten of te relaxen. Geschikt voor acht personen, waarbij plaatsing van een extra bed mogelijk is. De familielodge heeft drie slaapkamers en twee badkamers met stortdouche (geen bad). Twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en één slaapkamer heeft stapelbedden voor totaal vier personen. De keuken bevat naast inductie en vaatwasser als extra een koelvries-combi en ruime oven.

Er is een houtkachel en haardhout beschikbaar. Bij aankomst staat er een goede fles wijn klaar. Met z'n allen ontbijten? Ook dat verzorgen ze voor je.

Tips van de boer!

  • Langs Mountainbikeroute
  • Umfassungsweg (wandelen)
  • Uitspannning met speeltuin op wandelafstand (half uur)
  • Kasteel Twickel met oranjerie
  • Museum No Hero Delden