Camping de Keite

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Op Camping de Keite heb je een eigen stekje, met vooral vogels als buren. Het terrein rondom het voormalige boerenerf is ruim ingedeeld met veel groen. Een ideale camping voor de rustige vakantieganger die van natuur en privacy houdt. De Keite ligt dicht bij natuurgebied De Borkeld. Direct rondom het terrein zijn wandel- en fietsmogelijkheden.

Het authentieke erf en omliggende terrein zijn natuurlijk ingericht. De kampeerplaatsen zijn door brede inheemse beplantingen van elkaar gescheiden, waardoor je optimale privacy hebt. De plaatsen zijn voorzien van elektra-aansluitingen (4 A groene stroom) en watertappunten (op of nabij je kampeerplaats). Het sanitairgebouw is in 2015 vernieuwd. In de receptieruimte op de voormalige deel kun je gebruik maken van wifi en een kop koffie of thee kopen.

Het is ook mogelijk een van de twee ruime en comfortabele vakantiewoningen te huren. Deze zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en vrij gelegen in/naast een appelboomgaard. Hier kun je genieten van privacy en de natuurlijke omgeving. Alle kamers zijn op de begane grond. Een van de woningen is geschikt voor minder validen.

Of bekijk de website www.dekeite.nl

contactinformatie

 

Oude Rijssenseweg 19a
7475SM Markelo

0547-334536

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter