Hotels in Hof van Twente Familiekamers

Bij een verblijf in Hof van Twente heb je keuze uit tal van mooie en unieke hotels. Afhankelijk van je wensen is er in de gemeente Hof van Twente altijd een geschikte locatie te vinden voor een fijne nacht.

Wat past bij jou?

Logeren in Delden
Het eeuwenoude stadje Delden heeft een rijke geschiedenis. In het verleden telde Delden al veel herbergen. Delden lag namelijk op de route van de postkoetsen tussen Amsterdam, Duitsland en de Scandinavische landen. Tijdens die reizen werd onder andere in Delden vaak gegeten en geslapen. Nog steeds staat de Deldense horeca bekend om het goede gastheerschap en vind je hier veel goede hotels en restaurants, zoals in het historische centrum De Zwaan Delden,Hotel Restaurant het Witte Paard en Hotel-restaurant Sevenster.

Aan de rand van Delden zijn Hotel het Wapen van Delden, Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven en het veelzijdige Aparthotel Delden voor een actieve of ontspannen vakantie te vinden.

Huiselijk overnachten in Hengevelde
In het bedrijvige Hengevelde kun je al jarenlang logeren bij de familie Pierik. Hotel Hof van Twente wordt gekenmerkt door de huiselijke sfeer.

Slapen op een heuvel
Boven op de top van de Herikerberg vind je Hotel & Bistro de Herikerberg. Vanuit het hotel stap je zo het bos in voor een goede wandeling of fietstocht rond Markelo en als je terugkomt, kun je de benen strekken in het sfeervolle restaurant of op het terras!