Bed & Breakfast De Woeste Wieven op Erve Bonkert

Slapen in een prachtig verbouwde Kloosterboerderij? Op dit eeuwenoude erf in Diepenheim overnacht je op de mooiste plek van Twente in een van de unieke kamers met eigen luxe badkamers.

Wandel door de Keltische bomentuin op het drie hectare grote erf en geniet. Bij De Woeste Wieven draait alles om rust, natuur en kom je helemaal tot jezelf! Kenmerken: landelijk gelegen te midden van natuur

Inspirerend en rustgevend

Dertien boetiekhotelkamers nodigen uit tot een rustgevend weekendje in de natuur. De kamers bieden ruimte aan één tot drie personen. Ze zijn allemaal verschillend van afmeting en inrichting en hebben allemaal een complete badkamer. In totaal riant plek aan 30 gasten. Op verschillende plekken op het erf zijn ruimtes ingericht voor gemeenschappelijk gebruik. Authentieke details zijn sfeervol gecombineerd met modern comfort. Daarnaast biedt het drie hectare grote erf alle ruimte om te genieten van de tuin of te mijmeren op een van de bankjes die her en der zijn neergezet. Of wat dacht je van een lome middag aan de natuurlijk gezuiverde zwemvijver? Op verzoek kan er voor volledige catering worden gezorgd waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van biologische en streekgebonden producten. Vanzelfsprekend wacht je een warm ontvangst en voorziet de gastvrouw je graag van gouden tips over de omgeving.

Historie

Al in 1188 wordt Erve Bonckert genoemd op akten, oorkondes en oude tekeningen. Waarschijnlijk is de naam Bonkert afgeleid van Bunico of Buno, wat ‘bouwer’ betekent. Op oude kaarten is te zien dat de vroegere kloosterboerderij nog steeds als hoofdvorm op dezelfde plek staat. De lange uitbouw, die nu is ingericht als congres- en podiumzaal is later toegevoegd. Erve Bonckert is prachtig gerenoveerd en veranderd in een bestemming waar op niveau kan worden gelogeerd en waar ruimte is voor trainingen, workshops, concerten en voorstellingen. De Woeste Wieven op Erve Bonkert is het hele jaar geopend en ligt aan de provinciale weg tussen Hengevelde, Diepenheim en Neede. De bus stopt aan het begin van de oprijlaan en er is voldoende parkeergelegenheid.

Of bekijk de website www.dewoestewieven.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter