Camperplaatsen in Hof van Twente

Eropuit met de camper is hip! Ook in Hof van Twente zijn er verschillende plekken om je camper neer te zetten. Van rustige plekken tot een eigen veld op een grotere camping met vertier. De locaties staan hieronder voor je op een rijtje.

in Hof van Twente

Camperplaatsen in de natuur
Midden in de natuur kom je heerlijk tot rust. Ook met de camper. Bij Ravenhorst Recreatie sta je nog nét niet in de Schipbeek. Als visser kun je je hart hier ophalen. Door de ligging in de natuur is het een perfecte plek de camper neer te zetten. Het kastelenstadje Diepenheim ligt op fietsafstand (twee kilometer). Hier zijn alleen campers welkom. Reserveren is niet nodig.

Tussen Bentelo en Hengevelde is Campercamping de Bentelose Esch gerealiseerd. Ook hier zit je midden in de natuur en zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden. Kijk dus niet raar op als je vanuit de camper een ree, fazant of eekhoorn spot.

Met de camper naar een camping
Niet alle campings in Hof van Twente hebben geschikte plaatsen voor een camper. SVR Camping De Broak in Ambt Delden, Camping de Bovenberg in Markelo en Camping Den Blanken net buiten Diepenheim in de Achterhoek hebben speciale camperplaatsen met verharding en een mogelijkheid om het chemisch toilet te legen.

Nog geen keuze kunnen maken?
Aan de voet van de Markeloseberg kun je met de camper ook overnachten bij Erve Meenderinkboer. Een ideale plek voor paardenliefhebbers, op hetzelfde erf is een manege te vinden. Overigens heb je hier geen last van bij de camper. Aan de andere kant van Markelo vind je bij de Herikerberg Buitencentrum Hessenheem. Op dit groene park zijn onlangs een aantal camperplaatsen gerealiseerd op een speciaal veld.