Erve Meenderinkboer

Adres
Zonneweg 1, 7475AA Markelo

Erve Meenderinkboer

Aan de voet van de Markeloseberg ligt Erve Meenderinkboer Voor de paardensportliefhebbers biedt Erve Meenderinkboer u natuurlijk een unieke kans: ruiterkampen, buitenritten of een weekend paardrijden. Alles is bespreekbaar. Daarnaast is er verhuur van bungalows en Bed & Breakfast.

Erve Meenderinkboer, gelegen aan de voet van de Markelose berg, staat bekend om de sportieve ontspanning, gemoedelijke sfeer en gezelligheid.

Ruitercentrum

Dagtochten en buitenritten

Erve Meenderinkboer biedt iedereen de mogelijkheid om lekker buiten te rijden onder begeleiding. Ingedeeld naar rijervaring en groepen die niet te groot zijn. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer. Alles is te maken zoals u het wilt, met of zonder lunch, paard of pony, en de lengte kan u op afspraak zelf bepalen.

Ruiterkamp

Een week lang onbezorgd paardrijden en plezier beleven? Alles is goed verzorgd en begeleid. Met een fatsoenlijk bed met op de hoofdzakelijk 4 persoons kamers een eigen douche en toilet. Indeling vindt plaats o.b.v. leeftijd. Een gevarieerd programma met alles erop en eraan. En lekker veel buitenrijden.

B&B voor het paard

Lekker op vakantie met uw paard. Erve Meenderinkboer is uw perfecte start-eind-rustpunt. Stalling voor een weekend/week/midweek of zomaar en nacht. Alles is mogelijk. Een fijne frisse stal met stro of houtvezel. Een kluisje voor het opbergen van uw spulletjes. Uw paard heeft ook de mogelijkheden om eens even lekker buiten te staan. Uiteraard kunt u hier zelf ook prima verblijven.

Bed & Breakfast

Ook voor niet ruiters biedt Erve Meenderinkboer de mogelijkheid te overnachten. De nieuwe twee persoonskamers met TV, douche, toilet, vloerverwarming en eigen entree per kamer bieden u die mogelijkheid. U beschikt naast uw kameringang over een oplaadplek voor uw fiets die daar overdekt staat. Het prima ontbijt wordt in onze zaal geserveerd. Voor mensen die overnachten om de volgende dag vroeg te gaan werken/vertrekken wordt een ontbijtpakket gemaakt. U heeft zodoende op uw werkplek een prima ontbijt.

Vakantiecentrum

De stenen vakantiewoningen liggen op een droomlocatie. In een oase van rust, aan de voet van de heuvel. Toch is het dorp letterlijk een steenworp verwijderd. Uw boodschappen kunt u dus in principe gewoon te voet doen. Bij de bungalow bevindt zich een ruime parkeerplaats voor uw auto. Onder het afdak aan de zijkant is plek voor uw fiets, motor of andere zaken die onder dak moeten staan. Aan de voorzijde een afdak waar uzelf lekker onder kunt zitten.