Boerencampings & Minicampings in Diepenheim

Gaat jouw hart sneller kloppen van kleinschalig kamperen? Kies dan voor een boerencamping of minicamping in Diepenheim. De kans is groot dat je gewekt wordt door een haan, een koe kunt aaien of paard mag rijden. Kamperen bij de boer is authentiek en staat bekend om de gemoedelijkheid. Gepassioneerde boeren laten je graag meekijken op hun agrarische bedrijf en vertellen er graag over!

Kamperen bij de boer in Hof van Twente

Kleinschalig kamperen in Hof van Twente

Overnachten in jouw eigen caravan, tent of vouwwagen op een boerderij in Diepenheim, dat moet je echt zelf ervaren om erover mee te kunnen praten.

Kamperen naast de stal
Bij Camping de Broak in Ambt Delden kampeer je letterlijk naast de stal. In overleg met de boer kun je er een kijkje nemen. Wie weet maak je nog een geboorte van een kalfje mee.

Verse melk
Bij veel boerencampings kun je verse melk krijgen. Lekker voor bij het ontbijt of om pannenkoeken mee te bakken! Die worden extra lekker als je bij de Molen van Buursink in Markelo de ambachtelijke mix ophaalt.

Tot rust komen
Tijdens het kamperen bij de boer kom je echt tot rust. Je kampeert middenin het groen, tussen de weilanden. Vlakbij is altijd wel een startpunt voor een fietsroute te vinden om de omgeving te verkennen. In de buurt vind je vaak ook viswater.