Bed & Breakfast in Markelo

 1. Landgoed Driebelterveld

  Landgoed Driebelterveld

  Adres
  Driebelterweg 3, 7475NA Markelo

  Landgoed Driebelterveld is gelegen in Markelo. Wandel- en fietsmogelijkheden zijn eindeloos... Er is een B&B-gastenhuis voor 4 personen en een B&B-studio voor 2 personen aanwezig. Daarnaast staat de relaxruimte met infrarood-sauna en sportapparatuur ter beschikking.

 2. B&B Het Kokhoes

  B&B Het Kokhoes

  Adres
  Borkeldweg 13, 7475 RW Markelo

  Bed and Breakfast Het Kokhoes is gelegen nabij natuurgebied de Borkeld. Niet alleen jij bent welkom, ook voor je paard is er een "slaapplaats".

 3. De Bolderie

  De Bolderie

  Adres
  Larenseweg 72, 7475PX Markelo

  De Bolderie is een gemoedelijke b&b prachtig gelegen in het buitengebied van Markelo. De Bolderie heeft 2 nieuwe en ruime kamers met douche en toilet, eigen keukentje voor klein gebruik en een zithoek. Kom en ervaar de Twentse gastvrijheid.

 4. Lodge Erve Odinc

  Lodge Erve Odinc

  Adres
  Seinenweg 2, 7475TA Markelo

  Op een rustige locatie in buurtschap Elsen vind je Erve Odinc. Je kunt hier een self-catering lodge huren, waarbij indien gewenst het ontbijt wel verzorgd kan worden. Vanaf het erf kun je talrijke fiets- en wandelroutes oppakken.

 5. B&B Erve Brinkert

  B&B Erve Brinkert

  Adres
  Rijssenseweg 6, 7475VB Markelo

  Luxe Bed & Breakfast voorzien van eigen ingang, kitchenette, badkamer en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en TV.

 6. Erve Meenderinkboer

  Erve Meenderinkboer

  Adres
  Zonneweg 1, 7475AA Markelo

  Aan de voet van de Markeloseberg ligt Erve Meenderinkboer. Voor de paardensportliefhebbers biedt Erve Meenderinkboer je natuurlijk een unieke kans: ruiterkampen, buitenritten of een weekend paardrijden. Alles is bespreekbaar. Daarnaast is er verhuur van bungalows en Bed & Breakfast.

 7. Bed en Breakfast Markelo

  Adres
  Enkelaarsweg 4, 7475PL Markelo

  Altijd al eens in een authentieke Pipowagen willen slapen? Dan is dit je kans! De Pipowagen staat in het weiland tussen de paarden en schapen en ligt midden in het prachtige Twentse landschap.