Bed & Breakfast in Diepenheim

 1. Gastenboerderij De Ziel

  Gastenboerderij De Ziel

  Adres
  Deventerdijk 5, 7478RR Diepenheim

  In 2004 is gastenboerderij De Ziel gestart. De sfeervolle en karakteristieke accommodatie is gelegen op het landgoed Westerflier bij het kastelen en kunststadje Diepenheim. Door de aanwezigheid van 6 landgoederen met kastelen en prachtige boerderijen is het oude cultuur landschap vrijwel onaangetast. Je zult hier volop rust, stilte, natuur en cultuur vinden.

 2. Landgoed Nieuw Kagelink

  Landgoed Nieuw Kagelink

  Adres
  Markveldseweg 8a, 7478PN Diepenheim

  Op Nieuw Kagelink logeer je op het landgoed. Geniet 's avonds van de rust en stilte van Markvelde, nabij Diepenheim, en wordt de andere morgen wakker met de natuur van dit unieke stukje Twente.

 3. Bed & Breakfast Twentse Barones

  Bed & Breakfast Twentse Barones

  Adres
  Goorseweg 49b, 7478BC Diepenheim

  Hier ben je de koning te rijk! Naast een mooie, ruime kamer in deze Bed & Breakfast kun je ook genieten van prachtige natuur en historisch Diepenheim.

 4. Gasterij de Tuinen

  Gasterij de Tuinen

  Adres
  Raadhuisstraat 13, 7478 AG Diepenheim

  Laat je verwennen in het kleinste hotel van Twente, pal gelegen aan de Tuinen van Diepenheim. De locatie is ook zeer geschikt voor vergaderingen en voor kleine feestjes tot 50 personen.

 5. B&B De Twentse Heerlijkheid

  B&B De Twentse Heerlijkheid

  Adres
  Kleidijk 4, 7478PD Diepenheim

  Op Erve Morshuis in Diepenheim, te midden van de landerijen, ligt bed and breakfast De Twentse Heerlijkheid. De plek, in het hart van Twente, is werkelijk prachtig!