Gasterij de Tuinen

Adres
Raadhuisstraat 13, 7478 AG Diepenheim

Gasterij de Tuinen

Laat u verwennen in het kleinste hotel van Twente, pal gelegen aan de Tuine van Diepenheim. De locatie is ook zeer geschikt voor vergaderingen en voor kleine feestjes to 50 personen.

U overnacht in een sfeervolle kamer voorzien van alle gemakken. Onze kamers zijn uitgerust met televisie, wifi, moderen badkamer met douche, toilet en wastafel. De prijs van de overnachting is inclusief uitgebreid streekontbijt met verse producten uit onze moestuin, eitjes van onze kippen en van juni tot en met oktober dagverse aardbeien uit onze eigen kwekerij. We houden rekening met uw eventuele speciale, dan wel dieet wensen.

Bent u op zoek naar een sfeervolle vergaderlocatie dan ben u ook bij ons aan het juiste adres! U kunt uw vergadering uitbreiden met een overheerlijke lunch, welke op maat voor u wordt samengesteld. Uiteraard kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Onze Gasterij is uitermate geschikt voor kleine gezellige feestjes tot 50 personen. Bij mooi weer kunt u ook heerlijk buiten genieten. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Ieder feestje wordt bij ons tot in de puntjes geregeld en op maat naar uw wensen ingevuld. Zo kunt u van een eenvoudig feestje uw arrangement uitbreiden met een royale koffietafel, lunch, high tea, barbecue of een overheerlijk buffet. Informeer gerust naar de mogelijkheden.