Hoeve Zandbelt

Wil jij graag wakker worden bij en tussen de ezels en alpaca's? Dan ben je bij Hoeve Zandbelt aan het juiste adres. Jeffrey, Caroline, Charlie, Labradoodle Jantje Doodle en jack teckel Lotje heten je van harte welkom!

Bed & Breakfast
Hoeve Zandbelt ligt op een plek waar je écht tot rust kunt komen. Je hebt de beschikking over een B&B met veel privacy en werkelijk een fantastisch uitzicht over de weilanden.

Het luxe appartement op de begane grond beschikt over een ruime hal, woonkamer met eetgedeelte voor vier personen, keuken inclusief kookplaat, waterkoker, Senseo, koelkast en een combimagnetron. In de slaapkamer staat een boxspring (1.80m) en in de woonkamer vind je nog een slaapbank voor twee personen. De badkamer is uitgerust met een regendouche en dubbele wastafel. De B&B heeft een eigen ingang en parkeerplaats. e, badkamer en slaapkamer. Overdekte en afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunt voor de elektrische fiets. Ook kun je gebruik maken van Wi-Fi, Smart Tv, Netflix etc.

In de tuin kun je gebruik maken van verschillende zitjes. 's Avonds heb je echt goed zicht op de zonsondergang. Kinderen kunnen spelen op het houten speeltoestel. Vergeet vooral ook niet de ezels en alpaca's te aaien én te voeren, het zijn echte lieverds!

De minimale overnachtingsduur is twee nachten.

Wandelen en high-tea met alpaca's
Bij Hoeve Zandbelt kun je wandelen met alpaca's, in combinatie met een high-tea of borrelplank. Eén dag in het weekend of in de vakantie staan de alpaca's klaar om erop uit te gaan. Vaker kan niet, het moet ontspannend voor ze blijven en van tijdsdruk houden ze niet. Wil je er ook graag op uit met een Alpaca? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Wellicht goed om te weten: er gaat begeleiding mee.

Touren met een E-chopper
Geruisloos toeren door de omgeving? Huur de hippe E-chopper en toer door de prachtige omgeving en geniet! Je kunt je eigen route bepalen, stop onderweg ook eens om een terrasje te pakken. Een E-chopper is een snorscooter, hierdoor hoef je geen helm te dragen. De maximumsnelheid is 25 kilometer per uur.

Tip: combineer de tour met een wandeling met de Alpaca's en/of een high tea!

Omgeving
Hoeve Zandbelt ligt ideaal in het buitengebied van Markelo. Vanaf de boerderij kun je een heerlijke wandeling maken, zoals de Twentse Wallen wandelroute waar de boerderij pal aan ligt.

Of bekijk de website www.hoevezandbelt.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten bed & breakfast
  • Parkeerplaats aanwezig
Wifi
  • Gratis Wifi
Voorzieningen B&B kamer
  • Eigen badkamer
  • Keuken
  • Koffie/Thee faciliteiten
  • Televisie
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter