Landgoed Nieuw Kagelink

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Op Nieuw Kagelink logeer je op het landgoed. Geniet 's avonds van de rust en stilte van Markvelde, nabij Diepenheim, en wordt de andere morgen wakker met de natuur van dit unieke stukje Twente.

Logeren op een modern landgoed gebouwd in 2006. De mooi ingerichte en van alle gemakken voorziene tweepersoons kamer, met tv, draadloos internet en een prachtig uitzicht over de landerijen, leent zich uitstekend voor een of meerdere overnachtingen. Je kunt tevens je eigen kopje koffie/thee zetten. De kamer beschikt over een eigen entree, eigen tuin, en eigen badkamer met whirlpool, douche en toilet. Twee fietsen staan voor je klaar om een mooie fietstocht te maken in de omgeving. Er wordt gezorgd voor een luxe ontbijt.

In de directe nabijheid van Landgoed Nieuw Kagelink bevinden zich een tweetal prima restaurants, het Oranjemuseum Nieuwe Haghuis en de 18 holes Pitch & Putt Twente.

Tarieven

€ 90,00 per nacht, incl. ontbijt en excl. toeristenbelasting. Alle seizoenen zijn hier even mooi. Voor een verblijf langer dan vier dagen krijg je over de totale prijs een korting van 10%.

Of bekijk de website www.nieuwkagelink.nl

Openingstijden

Dagelijks geopend.


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Toegankelijkheid
  • Hoog-laag bed aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter