B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies

Adres
Grote Looweg 4, 7495TL Delden

B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies

Luxe logeren op een landgoed? Bed en Breakfast Hoeve de Haar ligt midden in het mooie Twente, op het prachtige landgoed Twickel. Je kan bij Hoeve de Haar vergaderen, samen koken en dineren. Verjaardagen en andere feesten vieren. En zelfs trouwen.

Vandaag de dag is Hoeve de Haar een luxe bed & breakfast met zeven zeer comfortabele kamer en een multifunctionele vergaderruimte/kookstudio en diner- feestzaal. Op het vroegere akkerland bij de boerderij ligt een sublieme 18-holes golfbaan.

Over Hoeve de Haar
Hoeve De Haar, gebouwd in 1927, was ooit een landgoedboerderij. De boeren pachtten hem van hun adellijke buren op kasteel Twickel. Een deel van het gebouw diende als jachtkamer van de Twentse fabrikantenfamilie Stork. Mede vanwege de dubbele functie kreeg de Hoeve de status van rijksmonument.

Evenementen in Hof van Twente

Ardemus Quartet

Concert

Aanvang
Locatie
B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies, Delden

Het Ardemus Quartet bijt het spits af in het nieuwe concertseizoen. Met het programma: Jewels, met werken van onder andere Handel, Puccini, Ravel, Sjostakovitsj en Gershwin.

Ensemble Lumaka

Concert

Aanvang
Locatie
B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies, Delden

Dit ensemble is een van de meest actieve kamermuziek ensembles van Nederland met een unieke bezetting van fluit, harp en strijktrio.