Herikerhof

Bij de luxe en splinternieuwe groepsaccommodatie Herikerhof is het op en top genieten! Families, vriendengroepen of zakelijke gezelschappen worden gastvrij ontvangen bij deze unieke groepsaccommodatie met de gemakken van een vakantiepark.

Slapen op de benedenverdieping
Na een grondige verbouwing van een voormalige Twentse boerderij zijn eind 2021 de deuren geopend van Groepsaccommodatie Herikerhof. De luxe accommodatie is geschikt voor maximaal 24 personen. In totaal zijn er negen slaapkamers met boxspringbedden (2.10m) en negen badkamers op de begane grond. De drie grootste slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van een 2-persoons stapelbed.

Goed om te weten: één van de slaapkamers is extra ruim en beschikt over een minder-validen badkamer (MIVA).

Bovenverdieping
Op de bovenverdieping bevindt zich de luxe keuken met kookeiland en koffiehoek. Ook vind je op deze verdieping een fijne woonruimte met twee hoekbanken en zitjes, een eetkamer die ook gebruikt kan worden als vergaderlocatie, een balkon en een heerlijke tuin.

Rolstoeltoegankelijk
Een mooie trap verbindt de beneden- en bovenverdieping met elkaar. Zit je in een rolstoel of ben je minder goed ter been? Geen probleem! De accommodatie beschikt over een invalidenlift, geschikt voor (elektrische) rolstoelers, de groepsaccommodatie is ook bij uitstek geschikt én toegankelijk voor invaliden.

De gemakken van een vakantiepark
Je vindt de Herikerhof op het vakantiepark Finspark Herikerberg. Tegen betaling kun je gebruik maken van de parkfaciliteiten: speeltuin, skelters, Finse sauna en het kentura grill huis.

Of bekijk de website www.herikerhof.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Aangepaste badkamer
  • Rolstoeltoegankelijk verblijf
Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten groepsaccommodatie
  • (Indoor) speeltuin
  • BBQ aanwezig
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter