Nieuws

 1. VVV in Delden gaat verder als VVV Informatiepunt

  De VVV in Delden wordt op de huidige locatie als shop-in-shop ondergebracht bij een nieuwe ondernemer in Delden: Eko
  Twente, biologische kruidenierswinkel. Tom Jannink, voorzitter VVV Hof van Twente, is uitermate tevreden met deze samenwerking. De combinatie met de enige biologische kruidenierswinkel in Delden is uniek en op deze manier kan het lokale gastheerschap ook in Delden gewaarborgd worden.

 2. VVV bon verdwijnt en maakt plaats voor een nieuwe, eigentijdse VVV Cadeaukaart

  ‘Geven wordt nog leuker’ is de slogan waarmee VVV Nederland de vervanger van de vertrouwde papieren VVV Cadeaubon vanaf 1 november as. introduceert. De nieuwe VVV Cadeaukaart biedt van alle cadeaukaarten in Nederland het grootste cadeauaanbod in winkels én webshops. Bovendien is het bedrag wat op de cadeaukaart staat in delen te besteden.

 3. Doe mee: Winter in de Hof!

  De winter staat voor de deur. In alle kernen worden tal van activiteiten georganiseerd, zoals concerten, wandelingen, kerstmarkten etc. Net als vorig jaar pakken het Hofweekblad en VVV Hof van Twente de promotieactiviteiten voor Winter in de Hof samen met de ondernemers(verenigingen) en gemeente op! Ook uw medewerking hebben we nodig!

 4. Uitnodiging Ondernemersavond Hof van Twente

  Op dinsdag 14 november wordt een avond georganiseerd voor ondernemers over de vrijetijdseconomie in Hof van Twente en staat in het teken van samenwerken. Wat kunnen we samen opzetten en organiseren om het gebied nog aantrekkelijker te maken? Hoe kunnen ondernemers, winkeliers en evenementen elkaar versterken?

 5. Nieuw! Wandelnetwerkkaarten Twente

  Het vernieuwde Wandelnetwerk Twente bestaat uit meer dan 1.000 routes, met ieder hun eigen kleur. Om optimaal het Twentse landschap te kunnen beleven zijn door heel Twente zowel lange als korte wandelroutes gecreëerd. Stel je eigen ideale wandelroute samen door verschillende keuzepunten te combineren of pak een belevenisvolle bestaande route.

 6. Nieuw: Typisch Twente, glossy magazine

  Twente Marketing heeft de nieuwe glossy Typisch Twente onlangs gelanceerd. In de uitgave is volop aandacht voor de Hof van Twente, o.a. door de advertentie van de VVV i.s.m. de gemeente.

 7. Overijssel: samen voor elkaar, subsidie

  De Provincie Overijssel heeft de subsidieregeling 'Lokale initiatieven' opengesteld. Een eenvoudige en mooie subsidieregeling speciaal voor kleinschalige projecten gericht op gezond bewegen, zelfstandig leven en noaberschap.